GÜNCEL

Şehit Ateşi Sakarya'ya Düştü

Hakkarinin Yüksekova ilçesinde meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen Regaip Şahinin acı haberi Sakaryada ki baba ocağına ulaştı.4 helikopter mürettebatı ve 11 kişilik emniyet timi ile birlikte Yüksekovadan kalkan Jandarma Genel...

23 Temmuz 2012 Saat: 04:01
Şehit Ateşi Sakarya'ya Düştü
Şehit Ateşi Sakarya'ya Düştü

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen Regaip Şahin'in acı haberi Sakarya'da ki baba ocağına ulaştı.

4 helikopter mürettebatı ve 11 kişilik emniyet timi ile birlikte Yüksekova'dan kalkan Jandarma Genel Komutanlığı'na ait bir S-70 Skorsky tipi helikopterin, Dağlıca'nın 12 kilometre kuzeydoğusundaki Deryan Tepe'ye inişe geçtiği sırada düşmesi sonucu şehit olan 5 askerden biri olan Regiap Şahin'in acı haberi Sakarya'da ki baba ocağına ulaştı.

Kazada hayatını kaybederek şehit olan 25 yaşındaki Regaip Şahin'in Serdivan ilçesinde bulunan baba evine askeri yetkililer gece 01: 15 sıralarında acı haberi vermeye geldi. Merkez Komutanı Yarbay Metin Sözbilici, Sakarya Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürü Taylan Şanlı ve Sakarya Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürlüğünde görevli Subay Binbaşı Erdeniz İşyar, 32 evler mahallesindeki evin kapısını çaldığında Regaip Şahin'in babası Hayrettin Şahin açtı. Oğlunun şehit olduğu haberini alan babanın ağzından çıkan ilk cümle "Vatan Sağolsun oldu".

Şehidin Annesi Sevim Şahin haber sonrası sinir krizleri geçirdi. Bekar olan Regaip Şahin'in 3 kardeşin en büyüğü olduğu ve vatani görevini tamamladıktan uzman çavuş olarak askerde kaldığı öğrenildi. Şahin ilk görev yeri olan Hakkari'de 3 yıldır görev yapıyordu. - Sakarya

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑