GÜNCEL

Şehit cenazesinde AKP'ye büyük tepki

Şırnak'taki hain saldırıda şehit edilen polis memuru Soner Yıldırım’ın, Trabzon'daki cenazesinde protokol gerginliği yaşandı. Şehit yakınlarının talebiyle AKP’li Soylu ve diğer protokol görevlileri arkada saf tuttu.

15 Eylül 2015 Saat: 11:12
Şehit cenazesinde AKP'ye büyük tepki
Şehit cenazesinde AKP'ye büyük tepki
Şırnak’ta bombalı araçla düzenlenen saldırıda şehit düşen polis memuru Soner Yıldırım, Trabzon Tonya’da toprağa verildi.

Şehit Yıldırım'ın cenazesine Trabzon milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, yakınları ve binlerce kişi katıldı. Cenaze namazı öncesinde şehidin yakın bir arkadaşı kalabalığa seslenerek, “Bugün ön safta şehidin ailesi, yakınları, silah arkadaşları olsun. Siyasiler ve bürokratlar arka saflarda dursun" dedi. Kısa süreli gerginliğin ardından protokol arka safta durdu. AKP milletvekilleri yöre sakinlerinin tepkisiyle karşılaştı. Şehidin akrabası Ayşe Bektaş, “Atanamayan öğretmenler gidip polis olmak zorunda kalıyor. Sonra da şehit haberleri geliyor. İçimiz yanıyor. AKP’lileri burada istemiyoruz" diye bağırdı. Bu sözlere kalabalık alkışlarla destek verdi.

'İÇERİ TIKIYOR UTANMAZ REZİL'

AKP Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu’ya da anneler tepki gösterdi. ‘Açın gözünüzü ey millet, ey insanlar’ diye bağıran bir kadın, şöyle dedi: “Niye susuyorsunuz? Sadece ben dinlemiyorum, siz de dinliyorsunuz onu televizyonlarda. Bilal Erdoğan’a bir şey diyemiyorsun. Dediğinde hemen içeri tıkıyor milleti. Şehit babasına, ‘karaktersiz şehit babası’ diyor. Utanmaz, rezil” 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑