YAŞAM

Sevgili Dehşeti

44 yaşındaki karısının üniversiteli sevgilisi delik deşik etti

1 Eylül 2012 Saat: 12:00
Sevgili Dehşeti
Sevgili Dehşeti

Ankara’dan Antalya’da oturan kızı H.B’ye ziyarete gelen emekli Osman Nuri Ç. (54), kızının evinde 12 yerinden bıçaklanarak ve boğazı kesilerek öldürüldü.

Polis, yaptığı soruşturmada cinayetin işlendikten sonra evdeki eşyaların dağınık olduğu ve cep telefonunun çalındığı belirledi. Evin kapı ve pencerelerinde zorlama bulunmadığını tespit eden polis, olaya hırsızlık süsü verilebileceği şüphesi üzerine, çelişkili ifadeler veren Osman Nuri Ç’nin eşi Safiye Ç’yi (44) takibe aldı.

Safiye Ç’nin eşiyle bir süredir sorunlar yaşadığını öğrenen polis, Safiye Ç’nin yaklaşık 1 yıl önce bir televizyon kanalındaki artadaş mesajlarındaki cep telefonun numarasını arayarak üniversite son sınıf öğrencisi Şuayip Ş. ile tanıştığı tespit etti.

Safiye Ç. ile Şuayip Ş’nin aşk yaşadığını belirleyen ekipler, Safiye Ç’nin Şuayip Ş. ile olaydan birkaç gün önce Antalya’ya eşi ve kızının yanına geldiğini belirledi. Şuayip Ş’nin bir pansiyona yerleştiği, cinayetin de bu olaydan birkaç gün sonra işlendiğini tespit eden polis, Safiye Ç. ve Şuayip Ş’yi Ankara’da birlikte yaşadıkları evde gözaltına aldı.

“İLAÇLARIMI ALABİLİR MİSİN” DİYE GÖNDERDİ

Safiye Ç’nin olay günü eşi ve kızıyla birlikte evlerinin yakınında bulunan dünürlerine gitmek için yola çıktıkları, bu sırada Safiye Ç’nin “İlaçlarımı evde unuttum. Eve dönüp ilaçlarımı alabilir misin” diyerek eşini kızının evine geri gönderdiği belirtildi. Safiye Ç’den aldığı yedek anahtar ile eve giren ve burada beklemeye başlayan Şuayip Ş’nin ise eve gelen Osman Nuri Ç’yi kasatura ile 12 yerinden bıçakladığı ve boğazını keserek öldürdüğü kaydedildi.

Zanlının olaya hırsızlık süsü vermek için evdeki elbiseleri karıştırdığı ve Osman Nuri Ç’nin cep telefonunu alarak kaçtığı bildirildi. Mahkemeye çıkarılan iki sevgili tutuklandı.

40 DAKİKA SONRA EVE GELMİŞTİ

Ankara’dan Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi Efeler Sokak’ta oturan ziyarete gelen emekli Osman Nuri Ç. (65) 6 Ağustos’ta kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğrayarak öldürülmüştü. Eşinden yaklaşık 40 dakika haber alamayan eşi Safiye Ç. kızıyla eve geldiklerinde Çelebi’nin kanlar içinde cansız bedeniyle karşılaşmıştı.

Olayın şokuyla bağırmaya başlayan anne ve kızın seslerini duyan komşularının ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri soruşturma başlatmıştı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑