YAŞAM

Şikâyetçi değilim kocamı bırakın

7 yıl önce kaçırıp evlendiği Gülsüm Kiraz’ın o dönem şikâyetçi olduğu ancak daha sonra vazgeçtiği Mehmet Çetin’i kamu affetmedi. Çetin, hakkında açılan kamu davasında 5 yıl hapse mahkûm oldu. Olayın şokunu yaşayan Gülsüm

1 Ekim 2012 Saat: 09:57
Şikâyetçi değilim kocamı bırakın
Şikâyetçi değilim kocamı bırakın

BALIKESİR’in Bigadiç ilçesinde, marangoz Mehmet Çetin (29), 7 yıl önce âşık olduğu Gülsüm Kiraz’ı (25) başka talipleri de olması nedeniyle arkadaşları Salih Taş (40) ve Recep Korkmaz’ın (35) da yardımıyla kaçırdı.  

Bir inşaat mühendisliği şirketinde sekreterlik yapan ve o dönemde 18 yaşında olan Kiraz, “Ben seni zaten seviyordum. Böyle bir şey yapmana gerek yoktu” diyerek, kendisini kaçıran Çetin ve arkadaşlarından şikâyetçi oldu. Üç arkadaş tutuklandı. Çetin’in ailesinin genç kızın ailesinden özür dilemesi üzerine kız tarafı yumuşayıp, iki gencin evlenmelerine razı oldu. Kiraz’ın şikâyetini geri alması üzerine 3 genç, 45 gün sonra görülen ilk duruşmada tahliye oldu. Çiftin, bir yıl sonra şu an 7 yaşında olan kızları dünyaya geldi. Çiftin yaşamı, Çetin ve iki arkadaşı hakkında şikâyetin geri alınmasına rağmen Balıkesir Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan kamu davasında aldıkları 5’er yıl hapis cezası nedeniyle kabusa döndü. Mehmet Çetin, cezayı Yargıtay onayınca iki arkadaşıyla birlikte cezaevine konuldu.

Mutluluğumuza gölge düştü 

Eşinin cezaevine girmesiyle perişan olan Gülsüm Çetin, “Olayın şaşkınlığı ile şikâyetçi olmuştum. Sonra geri aldım. Eşimin affedilmesini istiyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑