YAŞAM

Şoförün cüzdanını çaldı

Antalyanın Alanya ilçesinde 4 güvenlik kamerası bulunan halk otobüsüne bine yolcu, otobüs şoförü Mehmet Kaplanın cüzdanını çaldı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, zanlının cüzdanı aldıktan sonra ilk durakta otobüsten inerek hı

13 Ağustos 2012 Saat: 19:10
Şoförün cüzdanını çaldı
Şoförün cüzdanını çaldı

Antalya'nın Alanya ilçesinde 4 güvenlik kamerası bulunan halk otobüsüne bine yolcu, otobüs şoförü Mehmet Kaplan'ın cüzdanını çaldı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, zanlının cüzdanı aldıktan sonra ilk durakta otobüsten inerek hızla uzaklaştığı görüldü.

Alanya'da halk otobüsünde şoförlük yapan Mehmet Kaplan, bir gün önceki ciro ve mazot parasını ayırarak cüzdanına koydu. Mahmutlar ile Elikesik Köyü arasından gün boyu müşteri taşıyan Kaplan'ın şoför koltuğunun cam kenarından bulunan cüzdanı taşıdığı bir yolcu tarafından çalındı. İddiaya göre zanlı Atatürk Caddesi'nde otobüse binip şoför koltuğunun arkasına oturdu. Zanlı yanındaki diğer yolcunun inmesinin ardından birkaç denemeden sonra içerisi para dolu cüzdanı çaldı. İlk durakta inmek için aceleci davranan hırsızlık zanlısı iniş için sıra bekleyen diğer müşterileri iterek obüsten inip koşarak uzaklaştı. 

Bir süre sonra cüzdanın yerinde olmadığını fark eden şoför Kaplan, güvenlik kamerasını inceledi. Kaplan, güvenlik kamerasında cüzdanın çalındığını fark edip polise başvurdu. Para almak istediği sırada cüzdanın yerinde olmadığın gördüğünü kaydeden Kaplan, güvenlik kameralarında yapılan incelemelerde cüzdanın 3 dakika içinde çalındığını söyledi. Kaplan, "Cüzdanda bir gün önceki güne ait hasılat ve mazot parası olarak ayırdığım 1000 lira vardı. Yetkililerden hırsızlık zanlısının bulunması için yardım istiyorum." dedi. Polis şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑