YAŞAM

Soğuklarda Evde Açık Hava Keyfi Yaşamanın Harika Yolu

Evlerimizin bahçe, balkon ve terasları sıcak havalarda ailemiz ve sevdiklerimizle birlikte keyifli zamanlar geçirdiğimiz alanların başında geliyor. Peki soğuk havalarda evlerimizin açık alanlarını sıcacık ortamlara dönüştürmek için ne yapmamız gereki

13 Eylül 2023 Saat: 10:09
Soğuklarda Evde Açık Hava Keyfi Yaşamanın Harika Yolu
Soğuklarda Evde Açık Hava Keyfi Yaşamanın Harika Yolu

Havalar soğudu. Özellikle akşam saatlerinde düşmeye başlayan sıcaklıklarla birlikte sonbahar, iyiden iyiye kendini hissettiriyor. Soğuk havalarda da evlerinin; bahçe, balkon ve teraslarında açık hava keyfi yaşamak isteyenler endişeli. Çünkü soğuklarda açık havada konfor şartlarını sağlamak kolay değil.

Pandemi bahçeli evlere olan talebi yüzde 35 artırdı”

“Günümüzde evlerin; balkon, teras ve bahçeleri yıl boyunca kullanım açısından oldukça popüler hale geldi. Özellikle pandemi sürecinde yaşanan karantina uygulamaları, bahçeli evlere olan talebi yüzde 35 artırdı” diyen Çukurova Isı Pazarlama Müdürü Osman Ünlü, soğuk havalarda da evlerinin balkonlarında, terasında ve bahçesinde keyifli zaman geçirmek isteyenler için önemli bilgiler paylaştı:

“Pandemi geçti; ancak bahçeli evlerde yaşam devam ediyor. Bahçeli bir eve sahip olanlar, gerekli önlemleri alarak; sonbahar, kış ve ilkbahar aylarında da açık hava keyfi yaşamak istiyor. Elektrikli ısıtıcılar, bahçelerde yaz konforu yaşamak için alınması gereken önlemlerin başında geliyor. Doğru ısıtıcı tercihi ile soğuk havalarda verimli ısıtma sağlamak ve aynı zamanda konfor şartlarını yakalamak mümkün.

Çukurova Isı olarak, yüksek yüzey sıcaklığı ile bulunduğu ortamı istenilen konfor şartlarına uygun olarak ısıtan; Goldsun Supra Plus, Supra, Aqua, Nova Plus, Nova ve Goldsun Mobile Serisi Isıtıcılar ile evlerin bahçelerinde, balkonlarında ve teraslarında yaz konforu sunuyoruz. Goldsun ısıtıcılar; ısıtmada ki verimi, uygulama kolaylığı ve estetik dizaynı ile dış mekân ısıtmasında mükemmel bir çözüm sunuyor.

Goldsun Mobile ısıtıcılar da ısıtılması güç olan dış mekânlarda taşınabilir ısıtma çözümleri sunarak, konfor şartlarını sürdürülebilir kılıyor. Devrilme emniyeti de bulunan Goldsun Mobile ısıtıcıları, son derece güvenlikli teknolojilerle 700 watt veya iki kademeli 1400 watt kapasite seçenekleri ile üretiyoruz.

Anında ve maksimum ısıtma hissi yaratıyor

Dış mekânları 4 mevsim yaşanabilir kılan Goldsun elektrikli ısıtıcıların içerisinde yer alan halojen ampul, 1.5 saniye içerisinde 2250°C’ye ulaşarak, ısıtılması zor olan dış mekanlarda anında ve maksimum ısıtma hissi yaratıyor. Geniş açılı ısıtma teknolojisi ise ısıtıcının uzak mesafelerden dahi ısıtma yapmasına imkân sağlıyor.

Açık alanları yazın yüksek enerjisiyle dolduruyor

Yüksek performans değerlerinin yanı sıra fonksiyonel kullanım açısından da tercih edilen Goldsun serisi elektrikli ısıtıcıların ‘plus’ serileri, cihaz kasası ile bütünleşik olan kumanda modülü sayesinde kapasitesinin yüzde 60’ı oranında kısılabiliyor.

Cihaz ile birlikte verilen kızılötesi uzaktan kumanda ise ısıtıcıyı, 5 farklı kademede çalıştırma avantajı sunuyor. Bu özellik, değişken hava koşullarında daha konforlu ısıtma yapılmasına olanak sağlayarak, açık alanları yazın yüksek enerjisiyle dolduruyor” dedi.

Çukurova Isı, Goldsun ısıtıcıları, 81 ili kapsayan geniş satış ağı ve Türkiye’nin önde gelen online alışveriş siteleri üzerinden satışa sunuyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑