YAŞAM

Sokak Ortasında Tabancayla Bacaklarından Vurdu

EDİRNE’nin Keşan İlçesi’nde 26 yaşındaki Ç.K., sokakta karşılaştığı ve daha önceden aralarında husumet bulunan 33 yaşındaki Ümit Gülgün’ü tabancayla b...

24 Aralık 2012 Saat: 22:57
Sokak Ortasında Tabancayla Bacaklarından Vurdu
Sokak Ortasında Tabancayla Bacaklarından Vurdu
EDİRNE’nin Keşan İlçesi’nde 26 yaşındaki Ç.K., sokakta karşılaştığı ve daha önceden aralarında husumet bulunan 33 yaşındaki Ümit Gülgün’ü tabancayla bacaklarından vurarak yaraladı. Gülgün hastaneye kaldırılırken, kaçan Ç.K., bir süre sonra polise teslim oldu.

Olay, saat 15.00 sıralarında, Yenimescit Mahallesi Kayalıdere Sokak üzerinde meydana geldi. Evine kömür almak üzere çarşıya çıkan Ümit Gülgün, daha önce aralarında kız meselesi yüzünden husumeti olan Ç.K. ile karşılaştı. İkili bir süre tartıştıktan sonra Ç.K. belinden çıkardığı tabancayla Gülgün’e 2 el ateş etti. Sağ kalçası ile sol diz kapağı altından vurarak yaralanan Gülgün ile seken kurşunun sağ kulağını sıyırdığı 7 yaşındaki Şirin Güzel, çevredekilerin yardımıyla bir araca bindirilerek Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan Gülgün, daha sonra Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Olayın ardından kaçan Ç.K., bir süre sonra tabancasıyla birlikte polise teslim oldu. Gözaltına alınan Ç.K., sorguya alınırken olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. Seken kurşunun kulağını sıyırması sonucu hafif yaralanan Şirin Güzel’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑