YAŞAM

Sonbahara girerken yaz keyfini uzatacak mobilyalar

Sonbahara girerken yazın enerjisini ve atmosferini evlerde yaşamaya devam etmek isteyenler, doğru mobilya seçimi ile yaşam alanlarını Akdeniz esintisi ile taçlandırıyor. Görsel bir bütünlük yakalayan mobilyalar, yaşam alanlarında ferah, canlı ve raha

11 Ağustos 2023 Saat: 10:40
Sonbahara girerken yaz keyfini uzatacak mobilyalar
Sonbahara girerken yaz keyfini uzatacak mobilyalar

 Bu noktada mobilyanın tasarımından rengine, evin diğer doneleriyle uyumundan doğru yerleşime kadar her detayın önemli olduğuna dikkat çeken Coastal Homes’un Kurucusu Ahmet Tipi, sonbahara girerken yaz keyfini uzatmak isteyenler için önemli ipuçlarını paylaştı.

Renk kartelasının en ferah renklerini seçin

Akdeniz’in insanı içine alan enerjisi, rahatlatan ruhu, kimi zaman dingin kimi zaman harekete geçiren atmosferi için renklerin önemine dikkat çeken Ahmet Tipi; “Renk kartelasında ton seçimi yaparken daha rafine renklere yönelmek yaratılmak istenilen Akdeniz evleri için oldukça ideal. Bu noktada mobilya parçalarını pastel veya beyaz gibi açık ve parlak renklerde seçmekte fayda var. Çünkü daha açık renkler, yaz enerjisini çok daha derinlikli yansıtır, alanı daha açık ve havadar hissettirebilir. Bu noktada kullanıcılar daha cesur tercihler isterse aksesuarlarda renk patlatmaları yapabilir. Yastıklar, örtüler veya dekoratif parçalar aracılığıyla canlı vurgular ekleyebilir. Çiçek veya tropikal motifler gibi yaz hissini uyandıran renkli desenler ve baskılar kullanabilir. Biz bu noktada Coastol Homes olarak renk kartelasının en özel tonlarını Akdeniz stiline entegre ederek kişiselleştirilebilir tasarımlara imza atıyor, mevsim fark etmeksizin yaz enerjisini yaşam alanlarına taşıyoruz” dedi.

Doğallığın yıldızı ahşap, evinizin de yıldızı

Akdeniz stilinin belirleyici unsuru olan ahşabın yaz enerjisini yansıtmada da çok güçlü olduğunu vurgulayan Tipi, doğal unsurların önemini şu sözlerle anlattı: “Ahşabın ham görüntüsünü yansıtan ya da ruhunu ve naturasını koruyarak tasarlanan mobilyalar, yaz enerjisini başarılı bir şekilde resmediyor. Dolayısıyla doğal malzemelerin öne çıktığı mobilyalar, iç mekanlara kişilik ve yaz enerjisi katmak için birebir. Yazlık ve tropikal bir havaya sahip olan bu malzemeler evlere bir dış mekân dokunuşu getiriyor. Akdeniz stili mobilya tasarımıyla öne çıkan bir marka olarak bu aşamada kullanıcılarımızın yanında yer alıyor; şık, işlevsel ve yaz ruhunu yansıtan mobilyalarımızla yaşam alanlarını sonbaharda da yaz enerjisiyle buluşturuyoruz.”

Zamansız tasarımlarla yaz hep evlerde

Sade ve dağınıklıktan uzak mobilya tasarımları, dingin ve sakinleştirici bir ortam arayanların ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu noktada Coastal Homes’un kendine özgü tasarım dilinin zamansız yaşam alanları oluşturmak ve Akdeniz stilini yaşatmak için ideal olduğunu belirten Ahmet Tipi; “Tüm dünyayı kasıp kavuran ‘Less is more’ yani az çoktur akımı ile birlikte abartılı tasarımlar yerini daha sofistike ve elegan çizgilere bırakıyor. Çok katmanlı mobilyalar yerine daha yalın stillerle çok daha temiz ve rafine bir görünüm yaratılıyor. Bu tasarım anlayışı sadeliği güçlü bir tasarım diline dönüştürerek yazın o dingin ve huzur veren enerjisini yaşam alanlarına taşıyarak görsel bir illüzyon yaratıyor. Biz de Coastal Homes olarak daha yalın ama güçlü tasarımlarla zamansız bir çizginin izini takip ediyor, mevsim fark etmeksizin doğa unsurlarını iç mekanlara dahil ederek Akdeniz stilini yaşatıyoruz” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑