YAŞAM

Sonunun Özgecan gibi olmasından korkuyor

Adana’da "okula gidiyordum" diye evden ayrılan 18 yaşındaki Melisa Şölen’den 2 gündür haber alınamıyor. Şölen ailesi, hunharca katledilen Özgecan Aslan’ın başına gelenlerin, kızlarının da başına gelmesinden korkuyor.

14 Mart 2015 Saat: 17:00
Sonunun Özgecan gibi olmasından korkuyor
Sonunun Özgecan gibi olmasından korkuyor

Seyhan ilçesi Akkapı Mahallesi’nde oturan Melisa Şölen, 12 Mart Perşembe günü saat 12.30’da “Okula gidiyorum” diyerek evden ayrıldı. Ancak Fatih Ticaret Meslek Lisesi’nde okuyan genç kızdan bir daha haber alınamadı



“BAY BAY DEYİP SURATIMA KAPATTI”
Melisa Şölenin nişanlısı Cem Perçin, “Nişanlım her gün okula giderken beni arardı, kaybolduğu gün okula gittiği saatlerde işlerimden dolayı telefonu açamadım ve bir daha kendisinden haber alamadım. Bu durum üzerine sürekli Melisayı aradık, bir ara sesinden sarhoş olduğunu tahmin ettiğim bir erkek telefonu açtı ve bana; ‘bay bay’ deyip telefonu yüzüme kapattı. O saatten sonra da Melisa’nın telefonuna ulaşamadık” dedi. Cem Perçin, Melisayı okulda hiçbir arkadaşının görmediğini, sadece Demet adında bir arkadaşıyla telefonda görüştüğünü ve Demet’e ‘eve gidiyorum’ dediği bilgisine ulaştıklarını söyledi. Öte yandan Perçin, Melisa’nın ailesiyle ya da kendisiyle herhangi bir problemi olmadığını, kaçırılmış olabileceğini ve ailece Melisa’nın hayatından endişe ettiklerini sözlerine ekledi.

“ÖZGECAN GİBİ OLMA KIZIM”
Gözü yaşlı anne Zehra Şölen (54) ise kızının okula diye gidip geri gelmediğini belirterek, “Geri dön kızım, kim kaçırdı ne oldu öğrenmek istiyoruz. Düşünmedin mi anneni? Gece gündüz nerede olduğunu düşünüyorum. Yanıma gel kızım. Ne hata yaptıysan ben seni affederim” diye ağıt yaktı. Kızının nişanlısıyla da arasında bir problem olmadığını belirten Şölen, bugüne dek ailecek mutlu yaşadıklarını dile getirdi. Kızının kaçırılmış olabileceğinden korktuğu altını çizen Şölen, “Benim kızım yapmaz bunu. Bir yere gittiği zaman habersiz gitmez. Dilim varmıyor ama Özgecan gibi olma kızım. Geri dön. Biz seni seviyoruz. Seni her halinle bekliyorum. Yanarsa anne yanar kızım. Eğer beni görüyorsan ara rica ediyorum” diye konuştu. Kızının bulunması için devlet büyüklerine seslenen Şaşkın, “Ne olur kızımı bulun” diyerek kızının fotoğrafların sevip, öptü.
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑