YAŞAM

Tansiyon yükseldi

Ülkü Salman, Erol Simavinin 200 milyon dolarını kendi hesabına kullandı. Eşinin halini TAKVİMden öğrenen Belma Simavinin tansiyonu fırladı. Hastaneye kaldırıldı

30 Ağustos 2012 Saat: 11:28
Tansiyon yükseldi
Tansiyon yükseldi

Efsanevi medya patronu Erol Simavi'nin (85) başına gelenler, filmleri aratmadı. Simavi, "Yakın dostu" diye bildiği Ülkü Salman'a 200 milyon dolarını emanet etti. Ancak Salman, Erol beyin paralarını kendi kasası gibi kullandı. İşte bu skandalı haber yapan TAKVİM, Simavi ailesinde de büyük şok yarattı. TAKVİM'in "Erol Simavi'nin parasıyla yan gel yat" haberini okuyan Simavi ailesinin fertleri, acil olarak bir araya geldi. Aile hukuki olarak girişimlerde bulunurken asıl şoku Simavi'nin eşi Belma hanım yaşadı. 

TEDAVİSİ SÜRÜYOR 
Eşine yönelik planı TAKVİM'den öğrenen Belma Simavi'nin tansiyonu fırladı. Bayan Simavi, geçtiğimiz pazartesi günü apar topar İstanbul Nişantaşı'ndaki Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı. Belma hanım, yüksek tansiyon teşhisiyle tedavi altına alındı. Hastane odasında TAKVİM'e konuşan Belma hanım, şunları söyledi: "Eşim ve Domuz Adası'yla ilgili gelişmeleri gazetenizden öğrendim. Çok münasebetsiz bir durum. Ben Ülkü Salman'ı tanımam. Sağlığımla uğraşıyorum." 

KUMARHANE AÇTI!
Ülkü Salman, Erol Simavi ile yıllar önce tanıştı. Sonra onun güvenini kazandı. Erol bey de 200 milyon dolarını Salman'a emanet etti. Ancak o parayı teminat gösterip kumarhane açtı. Sonra da 5 milyon dolarlık yatla Marmaris'te aleme aktı. Yanında 16 yaşında iki yabancı kız da vardı.

150 MİLYON DOLAR!
Ünlü bir işadamı, tapusu Belma Simavi'ye ait olan Göcek'teki Domuz Adası'nı istedi. Hatta iddiaya göre 150 milyon dolar teklif etti. Ancak bu durum da Belma hanımın sinirlerini iyice gerdi. Bu arada Belma hanım, adayla ilgili açılan tapu iptal davasını da yakından takip ediyor. 

* Erol Simavi, 1994 yılında Hürriyet'i satıp İsviçre'ye gitti. 200 milyon dolarının yönetimini de Salman'a verdi. Ancak Salman, paranın üstüne kondu. Bu oyunu TAKVİM'den öğrenen Erol Bey, "Benzen zengin oldu" dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑