YAŞAM

TBS’nin 10.Yılında, Mezuniyet Töreni Coşkusu

Tarabya İngiliz Okulları – TBS’in 10. Kuruluş yıldönümüne özel düzenlenen Mezuniyet Töreni, ailelere, çocuklarının başarılarına tanıklık etmenin ve onları geleceğe hazırlamanın gururunu yaşattı.

19 Haziran 2023 Saat: 09:31
TBS’nin 10.Yılında, Mezuniyet Töreni Coşkusu
TBS’nin 10.Yılında, Mezuniyet Töreni Coşkusu

İskender Paydaş ve Senfoni
Orkestrası

Emel - Mehmet Gültekin ve
çocukları Esma - Efe

Av. Nurdeniz Tunçer
:

TBS Mezuniyet Töreni

TBS Mezuniyet Töreni


Ali Ağaoğlu ve oğlu Efe Ali,
Petek Ertüre


TBS Mezuniyet Töreni

 Horizon Grup - Tarabya İngiliz Okulları’nın kurucusu Mehmet Gültekin ve eşi Emel Gültekin ev sahipliğinde İngiliz Konsolosluğu bahçesinde gerçekleşen Mezuniyet Töreninde, öğrenciler ve aileleri ile iş ve cemiyet hayatından konuklar bir araya geldi.

Törende, HRH Edinburgh Dükü Prens Edward, 2023 mezunlarına hitaben özel bir mektup göndererek, başarılanı kutladı.

Prens Edward, daha önce 2015 yılında Tarabya İngiliz Okullarını ziyaret etmiş ve okulun "Edinburgh Dükü Uluslararası Ödül Programı" nda ödül kazanan öğrencileri kutlamıştı. Ayrıca  İstanbul Yeniköy'de tarihi bir binada bulunan TBS İlkokulunun resmi açılışını gerçekleştirmişti.

Tarabya İngiliz Okulları’nın kurucusu Mehmet Gültekin, konuşmasında TBS’ in 10. kuruluş yıldönümüne özel düzenlenen Mezuniyet Töreni ile öğrencilerinin başarılarına tanıklık etmenin ve onları geleceğe hazırlamanın gururunu velilerle birlikte yaşadıklarını ifade ederek, “Mezunlarımız dünyanın önde gelen üniversitelerine başarı ile girip, mezun oluyorlar. Bunun en temel sebebi ise, öğrencilerimizin, dünya standartlarındaki eğitim programıyla, çok kültürlü dünyada başarılı olabilecekleri bir hayata hazırlanmasıdır.” dedi.

TBS Direktörü Steve Philips ise, mezun olan öğrencilerin, kendi hedeflerine odaklanarak istedikleri üniversite ve bölümü seçebildiklerini ve geleceklerine güvenle ilerleyebildiklerini görmenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

TBS’nin 2023 yılı ilk ve orta okul ile lise mezunlarına özel olarak düzenlenen diploma töreni sonrasında öğrenciler keplerini havaya atarak, mezuniyet sevincini aileleri ile paylaştılar. İskender Paydaş ile Senfoni Orkestrası eşliğinde gerçekleşen “Zamansız Şarkılar” konseri ve ardından  DJ Burak Yeter’in enerjik müzikleri ile gece, unutulmaz anlara sahne oldu.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑