TEKNOLOJİ

Teknosa sattığı ürünlerden malzeme çalıyor

İnternet üzerinden yaptığı satışlarda rakiplerine göre daha çok indirim yapan Teknosa'nın ürünlerin içinden parça eksilttiği ortaya çıktı.

6 Şubat 2015 Saat: 13:00
Teknosa sattığı ürünlerden malzeme çalıyor
Teknosa sattığı ürünlerden malzeme çalıyor

Teknoloji marketi TEKNOSA son günlerde artan TV satışlarından payını almak için birbirinden uygun kampanyalar yapıyor. Fakat Teknosa'nın müşterilerine vaadettiği ürünleri eksik gönderdiği ortaya çıktı. Söz konusu şirket VESTEL marka bir TV'yi Vestel'den daha ucuza sattığı kampanyasında üzerinde olması gereken ve Teknosa.com'da da olduğu teyid edilen çift ekran gözlüklerini müşterisine göndermedi. Müşterinin kurulum sırasında Vestel personeline tutanak tutturup başvurmasına rağmen telefon ile ulaştığı müşteri hizmetleri tarafından oyalanarak gerekli adımın atılmadığı öğrenildi. 

İnternetten tercih ettiği Teknosa'nın böylesi bir numaraya ihtiyaç duymasını yadırgadığını söyleyen mağdur müşteri Teknosa'dan ürünü satın aldığı sayfayı hem görsel hem de video biçiminde kaydettiğini ve gerekli tüm işlemleri yapmaya devam edeceğini bildirdi. 

BAŞKA MAĞDURLAR DA VAR

Ayrıca ünlü şikayet sitesi "şikayet var" üzerinde haber ekibimizin gözlemlediği şikayetlere göre Teknosa'nın bunu alışkanlık haline getirdiği dikkat çekiyor. Bir başka kullanıcı da aynı şekilde başka bir marka TV ile mağdur edilmiş. Bunu gösteren metin de haberin alt bölümünde yer alıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑