YAŞAM

THE PUREST SOLUTIONS C VİTAMİNİ IŞILTISI İLE BAKÜ’DE!

The Purest Solutions, Işıltını Keşfet teması altında başlattığı C Vitamini serum kampanyasında, Yussal Provision ile Bakü’de kullanıcılarıyla buluştu. Lansman buluşmasında konuşmacılar arasında The Purest Solutions’ın CEO’su Alim Ozan Evliyaoğlu ve M

6 Mayıs 2024 Saat: 11:13
THE PUREST SOLUTIONS C VİTAMİNİ IŞILTISI İLE BAKÜ’DE!
THE PUREST SOLUTIONS C VİTAMİNİ IŞILTISI İLE BAKÜ’DE!

Cilt yüzeyinde oluşan leke görünümünü en aza indirgeyen, cilde aydınlık, ışıltılı ve sağlıklı bir görünüm kazandıran The Purest Solutions C Vitamini Serumu lansman buluşmasında, CEO Alim Ozan Evliyaoğlu’nun açılış konuşmaları ile başladı. Kampanyanın detayları hakkında katılımcılara detay veren Evliyaoğlu; “The Purest Solutions olarak C Vitamini ayını dolu dolu kutluyoruz ve cildimizin ihtiyacı olan ışıltıyı keşfediyoruz! Marka olarak sahiplendiğimiz bu ayda, insanları ciltteki C vitamini eksikliği konusunda bilinçlendirmek ve bu önemli vitaminin cilt üzerindeki olumlu etkilerini vurgulamayı misyon olarak kabul ediyoruz. The Purest Solutions olarak her zaman tüketici alışkanlıkları ve ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilmiş olan sorun odaklı sonuç veren çözümler sunuyoruz.” dedi. Hem Azerbaycan'daki sevilen içerik üreticileri,  hem de Türkiye’den gelen içerik üreticileri Firuze Temel, Berfu Baysan ve Makbule Özel Okan’ın katılımlarıyla da buluşmada renkli anlarda yaşandı. The Purest Solutions C Vitamini Serumu’nu daha yakından tanıma ve deneme fırsatı bulan katılımcılara da ürün hediye olarak verildi.

Azerbaycan’da ilk defa kullanıcılarıyla buluşan The Purest Solutions, Trendyol üzerinden artık Azerbaycan’daki kullanıcıları da sahip olabilecekler.

 

Yılın En İyi Serumu Ödülü

2024 Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödüllerinde Yılın En İyi Serumu kategorisinde “The Purest Solutions Aydınlatıcı Vitamin C Serumu” ödülü kazandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑