YAŞAM

Topuklu ayakkabısından rahatsız olunca... Akılalmaz intikam!

Komşusunun topuklu ayakkabı sesinden rahatsız olan 66 yaşındaki Mete Ö., kadının fotoğraflarını çıplak kadınlarla montajlayarak mahalleye dağıttı. Mete Ö. tutuklandı.

21 Mayıs 2019 Saat: 08:49
Topuklu ayakkabısından rahatsız olunca... Akılalmaz intikam!
Topuklu ayakkabısından rahatsız olunca... Akılalmaz intikam!

 İstanbul Beşiktaş'ta yaşayan 66 yaşındaki Mete Ö. (66), üst katında oturan 29 yıllık komşusunun topuklu ayakkabı giymesinden rahatsız olunca ilginç bir plan yaptı. Yaşlı adam, intikam almak için kadının fotoğraflarını çıplak kadınların yer aldığı fotoğraflara montajlayıp mahallede dağıttı. Yaşlı adam, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mete Ö.'nün 29 yıllık üst kat komşusu A.Ç. (49), iddiaya göre yıllardır evde topuklu ayakkabıyla gezip gürültü yapıyordu.

ART ARDA TELEFONLAR...

Gürültüden şikâyet eden yaşlı adam, komşusunu uyarmasına rağmen kadın topuklu ayakkabıyla evde gezmeye devam etti. Komşusunu huyundan vazgeçiremeyen Mete Ö., bir de Koah hastalığına yakalandı. 15 Nisan günü evde dinlendiği bir gün yine üst kat komşusunun topuk sesinden dolayı rahatsız olan Mete Ö., üst kat komşusundan intikam almak için ilginç bir plan yaptı.

A.Ç'nin sosyal medyada bulunan fotoğraflarını çıplak kadınların yer aldığı fotoğraflara montajlayan Mete Ö., bir de kadının cep telefon numarası ev adresi gibi kişisel bilgileri de fotoğrafın üzerine yapıştırdı. Montajladığı fotoğrafları bastıran Mete Ö., söz konusu fotoğrafları bina girişlerine, parklara, bahçelere ve çeşitli yerlere bıraktı. Telefonların çalmaya başlamasının ardından ne olduğunu anlamaya çalışan A.Ç, kendisinin yer aldığı fotoğrafları mahallede gördü. Fotoğrafın bastırıldığı yeri tespit eden kadın, Mete Ö.'nün bu komployu hazırladığını öğrendi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran A. Ç., komşusundan şikâyetçi oldu. Şikayet sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İfadesi alınan Mete Ö., olayla ilgili pişmanlık yaşadığını belirtip, "Ağır derecede kanser hastasıyım. Yaptığımdan dolayı pişmanım. Yılların birikimi bir anda böyle bir hataya sürükledi" ifadelerini kullandı. Yaşlı adam, "özel hayatın gizliliğini ihlal" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturma sürüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑