YAŞAM

Tümör onu yedi bitirdi

16 yaşındaki Nuh Alan, 5 yıl önce sol gözündeki şişlik üzerine gittiği hastanede, beyninde tümör olduğunu öğrendi. Yapılan ameliyatın ardından tümör yeniden oluştu. Önce konuşma yeteneğini kaybetti, sonra da gözünü..

7 Nisan 2013 Saat: 22:05
Tümör onu yedi bitirdi
Tümör onu yedi bitirdi
Aksaray’da oturan ve çiftçilik yapan 4 çocuklu Erol ve Eşe Alan çiftinin en küçük çocuğu olan Nuh Alan, ve 5 yıl önce ilkokul 4’üncü sınıfta okurken,  sol gözündeki şişlik nedeniyle Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne götürüldü. Burada yapılan tetkiklerde, Alan’ın kafasında tümör olduğu saptandı. Yapılan ameliyatla tümör temizlendi. 
ALINAN TÜMÖR YENİDEN OLUŞTU
Ameliyatın üzerinden 2 yıl geçtikten sonra tümörün yeniden oluşturduğu kanserli hücreler nedeniyle yatağa düşen Nuh Alan bir süre sonra konuşma yeteneğini yitirdi. Sol gözünün büyüyerek yeniden şişmesi üzerine götürüldüğü hastanede de ameliyatla gözü alındı.
3 yıldır yatalak bir şekilde hayatını sürdüren Alan, durumunun ağırlaşması üzerine Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Geçen çarşamba gününden itibaren hastanede tedavi gören Nuh Alan’ın vücudunun kemoterapiye de yanıt vermediği belirtildiildi.
'ERİYİP GİDİYOR'
Hem ameliyat olan oğlu, hem de zihinsel engelli diğer çocuğuyla ilgilenmek zorunda kalan ev kadını 47 yaşındaki Eşe Alan, oğlunun son 5 yıl içerisinde gözünün önünde eriyip gittiğini söyledi.
Durumu gittikçe ağırlaşan oğlunun 3 aydır yemek de yiyemediğini anlatan Eşe Alan, "20 gün öncesine kadar süt içebiliyordu. Ama artık onu da içmiyor. Oğlum gözlerimin önünde eriyip gidiyor. Çaresiz bir şekilde seyretmek zorunda kalıyorum. Vücudu kemoterapiyede cevap vermiyor. Doktorların da elinden bir şey gelmiyor" dedi

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑