EKONOMİ

Türkiye'nin gurur günü! "Daha yapacak çok işimiz var"

Türkiye bugün tarihi günlerinden birini yaşıyor. Türkiye'nin yerli otomobili bugün Gebze’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılımıyla tanıtılacak. Konuyla ilgili Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "

27 Aralık 2019 Saat: 10:14
Türkiyenin gurur günü! Daha yapacak çok işimiz var
Türkiye'nin gurur günü! "Daha yapacak çok işimiz var"

2011 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gündeme getirdiği 'yerli otomobil' projesi, bugün ilk meyvesini veriyor. Yerli otomobilin bugün Gebze'de tanıtılmasıyla birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da 9 yıllık rüyası sonunda gerçekleşmiş olacak.

Son dakika haberi... Türkiyenin gurur günü Daha yapacak çok işimiz var

TOGG Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu - TOGG CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş

"DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR"2017 yılının Mayıs ayında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gelen "Şu yerli yüzde 100 üretimi olan otomobilimizi TOBB camiası içerisinden çıkartalım. Biz bu konuda yanınızdayız” teklifine "Sayın Cumhurbaşkanım biz bunu yaparız. Siz yeter ki yanımızda olun.” diyen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, konuyla ilgili Hürriyet.com.tr'ye özel açıklamalarda bulundu. Hisarcıklıoğlu, "Yolumuz uzun, niyetimiz halis. Daha yapacak çok işimiz var. Hiç hız kesmeden çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Verdiğimiz sözün arkasındayız." diyen Hisarcıklıoğlu şu açıklamalarda bulundu: 

"2017’de TOBB Genel Kurulu’nda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bize bir çağrı yapmış ve bu işi bizim üstlenmemizi istemişti. Biz de yola çıktık ve babayiğitlerimizi bir araya getirdik. Rabbimize şükürler olsun, verdiğimiz sözün arkasındayız.

Son dakika haberi... Türkiyenin gurur günü Daha yapacak çok işimiz var

"BUGÜN MİLLETİMİZ BU EMEKLERİN NETİCESİNİ GÖRECEK"

Bugün ortaklarımız ve TOGG ekibiyle önemli bir virajı geçiyoruz. Yolumuz uzun, niyetimiz halis. Daha yapacak çok işimiz var. Hiç hız kesmeden çalışmaya devam edeceğiz. Son hazırlıklarımızı da dün gece TOGG CEO’su Gürcan Karakaş ve ekibimiz ile birlikte yaptık. Hazırız. Bugün milletimiz bu emeklerin neticesini görecek. Milletimize şimdiden hayırlı olsun."

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑