GÜNCEL

Ugandalı doktoru Keita sandılar

ŞANLIURFASPOR’un transfer teklifini reddeden Fildişili Galatasaray’ın eski futbolcusu Keita’ya benzetilen Ugandalı stajyer Dr. Edrine Edrines, kentte heyecan yarattı. Dr. Edrines’i Keita zanneden Şanlıurfalılar, fotoğraf çektirmek için

26 Ocak 2013 Saat: 15:41
Ugandalı doktoru Keita sandılar
Ugandalı doktoru Keita sandılar
Galatasaray’da 2009-2010 sezonunda top koşturan Fildişi Sahilli futbolcu Abdul Kader Keita’nın PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor’a transfer olacağı yönündeki haberler kısa süre önce kentte heyecan yarattı. Son anda kulüp yönetimi ile futbolcu arasında yapılan görüşme sonucunda transfer gerçekleşmeyince taraftarlar hayal kırıklığına uğradı. Sırrın Mahallesi’nde bulunan özel bir hastaneye 1 aylık staj için Beyin Cerrahi Kliniğine gelen Ugandalı Dr. Edrine Edrines’i gören hasta yakınları, onu ’Sağlık kontrolüne gelen Keita’ sanıp fotoğraf çektirdi. Bir anda hastane koridorlarında etrafı fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarıyla dolup- taşınca şaşıran Dr. Edrines, "Bu kadar ünlü olduğumu bilmiyordum" dedi. 

Araya giren hastane yöneticileri, Ugandalı doktora ünlü futbolcu Keita’ya benzediği için hasta yakınları kendisiyle fotoğraf çektirdiğini söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑