YAŞAM

Umutlar bir oldu

Umut Bulut Hakkâride oğlunu göremeden şehit oldu. Kendi ismini taşıyan oğlunun ilk yaş gününe futbolcu Umut Bulut da katıldı

30 Eylül 2012 Saat: 08:04
Umutlar bir oldu
Umutlar bir oldu

Samsunlu 21 yaşındaki Umut Bulut, koyu bir Galatasaray taraftarıydı. Kendisiyle aynı adı ve soyadını taşıyan golcü futbolcu Umut Bulut'a hayrandı. Er Umut Bulut, 19 Haziran'da Hakkari'de bir karakola düzenlenen saldırıda oğlunu göremeden şehit oldu. 

SABAH TANIKLIK ETTİ 

Bulut ailesi şehit acısını unutamadan bu kez 5 Temmuz'da 9 kişinin öldüğü sel baskınını sırasında evleri de sular altında kaldı. Küçük Selçuk Yağız ise dedesi ve annesi tarafından son anda kurtarıldı. Devletin verdiği yeni evde yaşamaya başlayan aile, mahkemeye başvurarak, Selçuk Yağız'ın adına Umut'u da ekletti. Şehit erin annesi Gülbahar Çayıroğlu'nun en büyük hayali torunu Umut'un ilk doğum gününü, futbolcu Umut Bulut'la kutlamasıydı. Bu hayalini de SABAH muhabiri Murat Alhan'a anlattı. Bunun üzerine Umut Bulut'a ulaşan Alhan, şehit adaşının annesinin istediğini iletti. Golcü futbolcu da hiç düşünmeden kabul etti. Minik Umut ve annesi önceki gün mezarlığa giderek ilk doğum günü kutlamasını, şehit erin yanında yaptı. Ardından, ünlü futbolcu maç programı nedeniyle Samsun'a gelemediği için, aile Ordu'ya gitti. Sadece SABAH'ın tanıklık ettiği Umutlar'ın buluşmasında ise duygu dolu anlar yaşandı. 

BABANIN EMANETİSİN 

Küçük adaşını "Gel bakalım adaşım. Sen bize babanın emanetisin" diyerek kucağına alan Umut Bulut, mumları da birlikte üfleyip doğum günü pastasını birlikte kesti. Bu buluşmadan ve isim benzerliğinden büyük mutluluk ve onur duyduğunu belirten futbolcu Umut Bulut, ilk doğum gününün anısına adaşına imzalı formasını hediye etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑