YAŞAM

Üniversiteli kıza iğrenç taciz! Kocamın cinsel sorunları var...

İstanbul'da doğum günü kutlamasına giden üniversite öğrencisi kıza yanına yaklaşan bir aracın sürücüsü önce sözlü tacizde bulundu, sonra da mastürbasyon yaptı.

29 Eylül 2019 Saat: 10:01
Üniversiteli kıza iğrenç taciz! Kocamın cinsel sorunları var...
Üniversiteli kıza iğrenç taciz! Kocamın cinsel sorunları var...

Ataşehir’de iddiaya göre, 22 Ocak 2019 günü doğum gününü kutlamak için arkadaşlarıyla buluşmaya giden üniversite öğrencisi S.T.’nin (23) yanına yaklaşan bir aracın sürücüsü B.B., camı açıp S.T.’ye sözlü tacizde bulunup mastürbasyon yaptı. Olayın ardından S.T. ailesiyle polise giderek şikayetçi oldu.

CİNSEL PROBLEMLERİ VAR

Karakol çıkışı bir kafeye gidip oturan ailenin yanına şüpheli B.B.’nin eşi geldi. B.B.’nin eşi ilahiyat fakültesinde öğretim görevlisi olduğunu eşinin cinsel problemlerinin bulunduğunu, beş sene sonunda yeni çocuk sahibi olduklarını, eşinin eylemi nedeniyle çocuğunun ve şahsının lekelenmemesini istediğini belirterek şikayetlerini geri çekmelerini istedi. Ancak genç kız şikayetini geri çekmedi.

3 YILA KADAR HAPİS

Mühendis olduğu öğrenilen B.B. hakkında ‘cinsel taciz’ suçundan 4,5 aydan 3 yıla kadar hapis istendi. Mahkeme sanığın tutuksuz yargılanmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑