YAŞAM

VISIOTT Sanat’tan depremzedeler için yardımlaşma konseri

Teknoloji alanında uluslararası hizmet sunan VISIOTT’nin sanatı ve sanatçıyı desteklemek amacıyla kurduğu VISIOTT Sanat’ın Türk Müziği Topluluğu, 20 Mart Pazartesi günü Şef Mine Geçili yönetiminde dinleyicilerle bir araya geldi.

22 Mart 2023 Saat: 11:03
VISIOTT Sanat’tan depremzedeler için yardımlaşma konseri
VISIOTT Sanat’tan depremzedeler için yardımlaşma konseri

Yardımlaşma ve dayanışma bilinciyle hareket eden sanatseverler, Ankara’da bulunan Musa Göçmen Senfoni Orkestrası Konser Salonu’nu doldurdu. Açılış konuşmasında davetlilere hitap eden VISIOTT Genel Müdürü Emre Özden; depremin etkilediği şehirlerden Kahramanmaraş ve Hatay’ın, yıllar önce iş insanı olma yolunda kendisine yaptığı katkılardan bahsederek ayrıca bir vefa borcu duyduğunun altını çizdi. Konser gelirinin yanında VISIOTT’nin de ekstra bir katkı sunacağını ifade eden Özden, yapılacak yardımların şeffaf bir şekilde paylaşılacağını dile getirdi.

Türk sanat müziği eserleri ve depremin etkilediği şehirlerin türkülerinden bir repertuar derleyen VISIOTT Sanat - Türk Müziği Topluluğu, Şef Mine Geçili yönetiminde dinleyicilerin yüreğine dokundu. Amacı ve içeriği bakımından göz dolduran konserin son bölümünde kıymetli ses sanatçısı ve besteci Çiğdem Gürdal da sahne aldı. Şef Mine Geçili’nin seslendirdiği duygu yüklü eserlerle tamamlanan konser, sanatın birlikteliğe yaptığı katkıyı göstermesi açısından “vefa” albümünde yerini aldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑