YAŞAM

Yaşlı Çift Evlerinde Ölü Bulundu

Zonguldak'ın Alaplı İlçesinde dünden bu yana haber alınamayan yaşlı çift evlerinde ölü bulundu.

13 Mart 2013 Saat: 20:35
Yaşlı Çift Evlerinde Ölü Bulundu
Yaşlı Çift Evlerinde Ölü Bulundu
Zonguldak'ın Alaplı İlçesinde dünden bu yana haber alınamayan yaşlı çift evlerinde ölü bulundu. Çiftin sobadan sızan Karbonmonoksit gazından öldükleri ifade edildi.

Olay Alaplı Merkez Mahallesi Konak Caddesi Numara 10'da meydana geldi. Alınan bilgilere göre dünden bu yana haber alınamayan Pamuk (67) Mustafa (70) Sasa çiftinin oğlu Ayhan Sasa (45), babasını aramasına rağmen ulaşamayınca eve geldi. Kapıyı çalmasına rağmen annesi ya da babası tarafından açılmayan kapıyı kırarak içeriye giren Ayhan Sasa, anne ve babasının cenazeleri ile karşılaştı. Acı içerisinde gözyaşına boğulan Ayhan Sasa'nın ağlama sesine gelen mahalle sakinleri olayı polise bildirdi.

Yaşlı çiftin cenazeleri yapılan incelemenin ardından cenaze aracı ile Alaplı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Haberi alan Sasa ailesi fertleri ve akrabaları gözyaşlarına boğuldu. Yaşlı çiftin sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldükleri tahmin edilirken, kesin ölüm sebeplerinin yapılacak otopsinin ardından belirleneceği kaydedildi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑