TEKNOLOJİ

Yeni dizüstü oyun bilgisayarı Acer Nitro V 15 oyunları daha erişilebilir hale getiriyor

Acer, 13. Nesil Intel Core işlemcileri, NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi GPU’ları ve 2 TB'a kadar PCIe M.2 SSD'leri bir araya getirerek sorunsuz ve kusursuz bir oyun deneyimi sunan dizüstü oyun bilgisayarı Acer Nitro V15'i tanıttı. Cihaz, 165 Hz'ye kadar

1 Ekim 2023 Saat: 10:43
Yeni dizüstü oyun bilgisayarı Acer Nitro V 15 oyunları daha erişilebilir hale getiriyor
Yeni dizüstü oyun bilgisayarı Acer Nitro V 15 oyunları daha erişilebilir hale getiriyor

Acer Nitro V15, hareket halindeyken bile üst düzey oyun oynama, video düzenleme, yaratıcı içerikler oluşturma ve çoklu görevler için en iyi hibrit mimariyle tasarlanan 13. Nesil Intel Core i7 işlemciler içeriyor. NVIDIA GeForce RT 4050'ye kadar GPU'larla donatılan cihaz, DLSS 3 ve ışın izlemenin yanı sıra üst düzey güç tasarrufu ve yapay zeka destekli render özellikleriyle oyuncuların gerçekçi görüntülerin keyfini çıkarmasını sağlıyor.

Windows 11 tabanlı yeni dizüstü oyun bilgisayarı Acer Nitro V, 32 GB'a kadar DDR5 bellek ve 2 TB'a kadar M.2 PCIe SSD desteğiyle hızlı önyükleme süresi ve uygulamalar, dosyalar ve oyunlar için bol miktarda depolama alanı sağlıyor. Cihaz, uzun oyun aktiviteleri boyunca en iyi optimizasyon için senkronize bir şekilde dönen fan grubu ve stratejik olarak konumlandırılan klavye ile alt kapakta bulunan hava girişleri ve yanlarda ve arka kısımda bulunan hava çıkış deliklerinden ısıyı tahliye eden çift girişli bir soğutma sistemi içeriyor.

Sınırsız Oyun Oynayın, Daha Fazlasını Yapın

Acer Nitro V 15, 165 Hz'ye kadar yenileme hızı, 3 ms yüksek tepki süresi ve yüzde 82 ekran/gövde oranına sahip 15,6 inç (16:9) FHD IPS ekranıyla oyuncuların göz zevkine de hitap ediyor. DTS X:Ultra'nın gelişmiş ses yerleşimi, akustik ve çeşitli oyun türlerine uyacak şekilde en hassas biçimde ayarlanmış ses modları içeren sürükleyici ses teknolojisi oyun deneyimini en üst düzeye çıkarıyor. Cihaz ayrıca, kullanıcıların oyun dünyası dışında en iyi şekilde iletişim kurabilmeleri için optimize edilmiş görüntülü arama yapılabilmesini sağlayan Acer Purified View ve Acer Purified Voice™ teknolojileri dahil olmak üzere Acer'ın yapay zeka destekli çözümlerini içeriyor.

NitroSense uygulaması ile kontrolü ellerine alan kullanıcılar, oyun ayarlarını ve donanım performansını kolayca özelleştirebiliyor. Wi-Fi 6 desteği sayesinde yüksek hızlı bağlantının keyfini çıkaran kullanıcılar, şarj, veri aktarımı ve video görüntüleme için çok yönlü Thunderbolt 4 bağlantı noktası dahil olmak üzere eksiksiz bir çevre birimi yelpazesinin avantajlarından faydalanabiliyor. Acer Nitro V 15 ayrıca yüzlerce popüler oyuna erişim sağlayan bir aylık Xbox Game Pass Ultimate aboneliği ile birlikte geliyor.

Fiyat ve Bulunabilirlik

Nitro V 15 (ANV15-51), eylül ayından itibaren EMEA bölgesinde 1.099 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kesin özellikler, fiyatlar ve bulunabilirlik bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Belirli pazarlarda bulunabilirlik, ürün özellikleri ve fiyatlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.acer.com adresinden size en yakın Acer ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑