YAŞAM

Yere düşen silah ateş aldı

ANTALYAda özel bir bankanın Altınova şubesinde güvenlik görevlisi Resul Ö. ile müşteri İmdat D. arasında çalışma saati nedeniyle yaşanan tartışma a...

17 Ağustos 2012 Saat: 20:22
Yere düşen silah ateş aldı
Yere düşen silah ateş aldı

ANTALYA'da özel bir bankanın Altınova şubesinde güvenlik görevlisi Resul Ö. ile müşteri İmdat D. arasında 'çalışma saati' nedeniyle yaşanan tartışma arbedeye dönüştü. Bu sırada Resul Ö.'nün belindeki tabanca yere düşüp ateş aldı. Silahtan çıkan kurşun bankanın duvarına saplandı. Taraflar birbirinden şikayetçi oldu.

Olay, saat 13.00 sıralarında Antalya Havalimanı Yolu üzerinde bulunan özel bankanın Altınova şubesinde meydana geldi. Banka görevlilerinin öğle tatili için şubeden ayrılmaya başlaması üzerine öğle tatili saatinin henüz başlamadığını öne süren İmdat D. adlı müşteri, hizmet görmek istediğini söyledi. Araya giren güvenlik görevlisi Resul Ö., müşteriyi sakinleştirmeye çalıştı. İkili arasında bir müddet devam eden tartışma, arbedeye dönüştü. Bu sırada güvenlik görelisinin belindeki tabanca yere düşerek ateş aldı. Silahtan çıkan mermi banka şubesinin duvarına saplandı.

Polis, olaya müdahale ederek, birbirinden şikayetçi olan güvenlik görevlisi Resul Ö. ile İmdat D.'yi ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü. Güvenlik görevlisi Resul Ö. ifadesinde, silahında genelde mermi bulundurmadığını, yere düşen silahın ateş almasına ise bir anlam veremediğini söyledi. İmdat D. ise "Beni vuracaktı" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑