YAŞAM

Yok böyle kaynana

Eşi ve iki çocuğunu sele kurban veren Murat Bütüner olaydan 5 ay sonra ikinci kez dünya evine girdi. Yeni gelini ise ölen eşinin annesi Zülfiye Yarar buldu

30 Aralık 2012 Saat: 09:37
Yok böyle kaynana
Yok böyle kaynana
Samsun'da 3 Temmuz gecesi meydana gelen sel felaketinde 12 kişi hayatını kaybetmişti. O gece ailesi ile birlikte bir yakınlarını ziyaretten dönen Murat Bütüner'in kullandığı otomobil de sel sularına kapıldı. Genç adam sağ olarak kurtuldu ancak eşi Emine Bütüner (36), oğlu Berkay (9) ve kızı Miranur (5) hayatını kaybetti. Büyük oğlu Kerem (16) ise evde olduğu için selden kurtuldu. 

'HAYIRSIZA GİTMESİN' 
Eşi ve iki çocuğunu sele kurban veren Murat Bütüner, bu acı olaydan 5 ay sonra ikinci kez dünya evine girdi. Gelin adayını ise ölen eşinin annesi Zülfiye Yarar (62) buldu. Yaşananları hiçbir zaman unutamayacaklarını söyleyen Zülfiye Yarar, "Damadımı 4 oğlumdan ayırt etmedim. Onun genç yaşta dul kalmasına gönlüm razı olmadı. Komşumuzun kızı Münire ile evlendirdim. Hayırsız birini alıp gelmesini istemedim" dedi. 

'ÖNCE ŞOK OLDUM' 
Olaydan sonra uzun süre yas tuttuğunu anlatan Murat Bütüner ise şöyle konuştu: Yeniden evlenmeye niyetim yoktu. Kayınvalidem konuyu anlatınca önce şok oldum. Sonra 'Sen uygun görürsen tamamdır' dedim. Ölen eşimi ve çocuklarımı asla unutamam. Ama oğlum için yoluma devam etmeliyim. 

MUTLULUĞA YELKEN AÇTI
Münire Bütüner, eski damadını kendisiyle evlendiren Zülfiye Yarar'ı annesi gibi görüyor. Yeni gelin, "Murat da çok yi bir insan... İnşallah bundan sonra birlikte çok mutlu oluruz" diyor.

YiNE KAZA!
Murat Bütüner ve Münire Bütüner geçen ay evlendi. Ancak talihsizlikler genç adamın peşini bırakmıyor. Murat Bütüner, bu kez de yeni eşiyle trafik kazası geçirdi. Neyse ki çift, kazayı hafif yaralı atlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑