YAŞAM

Zihinsel engelli torununa tecavüz etti

Tekirdağ'da 2 yıl boyunca 12 yaşındaki üvey torunu zihinsel engelli Ç.S.'ye tecavüz eden 71 yaşındaki dede Hüseyin D. kendini böyle savundu: "Torunum kendisini ellememi istedi, ben de onun isteğiyle yaptım"

23 Aralık 2012 Saat: 14:27
Zihinsel engelli torununa tecavüz etti
Zihinsel engelli torununa tecavüz etti
Tekirdağ’da 3 yıl önce eşinden ayrılan Türkan G., çalışmak için Bursa’ya gitti. Ancak, 12 yaşındaki zihinsel engelli kızı Ç.S.’yi annesinin yanına bıraktı. Küçük kız anne annesi ve 71 yaşındaki üvey dedesi Hüseyin D. ile birlikte yaşarken Zihinsel Engeliler Okulu’ndaki öğretmenine dedesinin kendisine 2 yıldan bu yana tecavüz ettiğini anlattı.
Öğretmenlerin polise bildirmesi üzerine Ortacami Mahallesi’ndeki evinde gözaltına alınan 71 yaşındaki Hüseyin D., ilk ifadesinde üvey torunu Ç.S.’ye tecavüz ettiğini itiraf etti.
'ORASINI BURASINI ELLEMEMİ İSTİYORDU'
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan Hüseyin D., zihinsel engelli üvey toruna zorla bir şey yapmadığını öne sürerken, "Torunum kendisini ellememi istedi, ben de onun isteğiyle yaptım. Tecavüz söz konusu değil ben zorla bir şey yapmadım. Yanıma gelip orasını burasını ellememi istiyordu" dedi.
Psikolog eşliğinde ifadesi alınan Ç.S. ise, üvey dedesi Hüseyin D.’nin kendisine 2 yıl içerisinde değişik tarihlerde, evde yalnız kaldıklarında tecavüz ettiğini söyledi. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’nde işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen tecavüz şüphelisi Hüseyin D., ’Küçük çocuğa cinsel saldırı’ suçundan tutuklanarak Tekirdağ T Tipi Cezaevi’ne konuldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑