KÜLTÜR/SANAT

4 yeni film vizyonda

Yılın en çok merak edilen filmlerinden The Dark Knight Risesla birlikte 4 yeni film vizyona girdi...

27 Temmuz 2012 Saat: 15:36
4 yeni film vizyonda
4 yeni film vizyonda

 Bu Hafta'Kara Şövalye Yükseliyor', 'Kayıp', 'Polis' ve 'Max Maceraları 2: Krallığa Yolculuk' vizyona girdi.

KARA ŞÖVALYE YÜKSELİYOR
Christopher Nolan'ın Batman üçlemesinin son filmi 'Kara Şövalye Yükseliyor' vizyonda.

FİLMİN ELEŞTİRİSİ: 
GOTHAM'A ADALET GELİR Mİ?

Christian Bale, Tom Hardy, Anne Hathaway, Gary Oldman, Marion Cotillard, Morgan Freeman, Michael Caine ve Liam Neeson'un rol aldığı filmin senaryosunu ise Christopher ve Jonathan Nolan, David S. Goyer kaleme aldı. Filmin müzikleri ise Oscarlı müzisyen Hans Zimmer''e emanet.

Talia al Ghul''un başını çektiği Gölgeler Birliği ve Talia''nın koruyucusu Bane (Tom Hardy) yeni filmde Batman''e savaş açıyor. Terörist lider Bane, Gotham şehrinin güvenliğini tehlikeye atarken, Batman efsanesini yok etmek için Kedikadın Selina Kyle''dan da yardım alıyor...

Filmin fragmanı: İzlemek için tıklayınız

KAYIP

Yönetmenliğini Heitor Dhalia'nın yaptığı, dram ve gerilim türündeki ABD yapımı ''Kayıp'' filminin oyuncuları arasında Amanda Seyfried, Jennifer Carpenter, Sebastian Stan, Wes Bentley, Joel David Moore, Katherine Moennig bulunuyor.

Bir gerilim filmi olan Kayıp’ta Jill Parrish (Amanda Seyfried) gece vardiyasındaki işini bitirip eve döndüğünde kızkardeşi Molly’nin (Emily Wickersham) kaçırılmış olduğunu görür. Kendisi de bir yıl önce kaçırılmış ama kaçıp canını kurtarmayı başarmıştır. Jill aynı seri katilin, bu kez kardeşi Molly’yi kaçırdığını anlar. Polisler ise, Jill’in aklını kaçırdığını düşündüklerinden ona inanmazlar ve kızkardeşini bulmak için yeterli çabayı göstermezler. Kardeşinin öldürüleceği korkusuyla Jill, katili kendisi bularak karşeşini kurtarmaya karar verir ve katille insanı yerinden hoplatan bir kovalamacaya girişir.

Filmin fragmanı: İzlemek için tıklayınız

POLİS
Fransız yapımı dram türündeki ''Polis'' filminin yönetmenliğini Maiwenn Le Besco üstlendi.

Riccardo Scamarcio, Nicolas Duvauchelle, Sandrine Kiberlain, Joey Starr, Marina Fois, Karole Rocher, Frederic Pierrot, Karin Viard ve Arnaud Henriet'in rol aldığı filmde, Paris Çocuk Koruma Birimi'nde çalışan Chrys, Nadine, Iris ve Fred'in hem kendi sorunları hem de pedofili gibi suçları araştırmaları süreci işleniyor.

MAX MACERALARI 2
Engin Altan Düzyatan, Yekta Kopan, Sezen Aksu'nun seslendirme yaptığı animasyon türündeki ''Max Maceraları 2: Krallığa Yolculuk'' film, Max'ın son güç kristalini ele geçirmemesi için ''Gölgelerin Efendisi'' ile ezeli mücadelesini sürdürmesini konu ediniyor.

Max, son güç kristalini ele geçirmemesi için Gölgelerin Efendisi ile ezeli mücadelesini sürdürüyor. Fakat bu sefer Max ve arkadaşlarının karşısına Gölge Yarasaları ve Gölge Örümcek de çıkıyor. Sonsuzluk ormanından gizemli adaya uzandıkları zorlu ve macera dolu bir yolculuk sonucu, son güç kristalinin bulunduğu Buzlar Diyarı’na varıyorlar. Ama son güç kristali maalesef Gölgelerin Efendisi’nin eline geçiyor. Şimdi Aslan Krallığı’nın kurtuluşu gerçekten tehlikede...

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑