SİYASET

AK Partili başkan istifa etti

AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Mustafa Türkmen AK Parti İl binasında düzenlediği basın açıklamasında 7 yıldır yürüttüğü Merkez İlçe Başkanlık görevinden ayrıldığını söyledi.

16 Aralık 2012 Saat: 13:00
AK Partili başkan istifa etti
AK Partili başkan istifa etti

Türkmen, "AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanlığı görevini 7 yıldır onurla sürdürdüm. Gördüğüm lüzum üzerine görevimi bugün itibariyle bırakıyorum. Bu süre zarfında sürekli yanımda olan çok değerli yönetim kurulu üyelerime ve benden desteğini esirgemeyen dava arkadaşlarıma vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra her konuda teşkilatımın yanında olacağım. Sayın Başbakanımızın gücüne güç katma adına teşkilatımızın hangi kademesinde olursa olsun bir nefer olarak hizmetten kaçmayacağımı AK Parti'lilik ruhuna eskiden daha çok sahip çıkacağımı belirtmek isterim" dedi.

Gazetecilerin istifa sebebini sorması üzerine Türkmen, "Görevimizi iyi yapamadığımızdan dolayı istifa ediyoruz" diye konuştu.

Mustafa Türkmen, bir soru üzerine Yozgat'ta bazı vatandaşların haberi olmadan AK Parti'ye üye yapılmasıyla ilgili konunun AK Parti Genel Merkezi tarafından araştırıldığını da ifade etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑