KÜLTÜR/SANAT

Altınkemer Kültür Merkezi şekilleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Altınkemer’de inşa ettiği kültür merkezinin salon katı yapılıyor

27 Temmuz 2012 Saat: 23:46
Altınkemer Kültür Merkezi şekilleniyor
Altınkemer Kültür Merkezi şekilleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Altınkemer’de inşa ettiği kültür merkezi şekillenmeye başladı. Mavi Bayraklı Altınkemer Plajı’nın yanında inşa edilen kültür merkezi farklı mimari özelliğiyle göze çarpacak. Bina deniz manzarası eşliğinde pek çok kültürel etkinliğe ev sahipliği yapacak. Çalışmaları hızla süren binanın birinci katında bulunan salon bölümü yapılıyor.

 

FARKLI MİMARİ

Kültür Merkezi farklı mimarisiyle küçük bir sarayı andırıyor. Merkezi tamamlandığında Roma ve Barok mimari sanatının örneklerinin izlerini taşıyacak. Geniş kullanım alanlarıyla dikkati çeken bina ferah bir çalışma ortamı sunacak. Binanın zemin ve birinci katlarının inşası tamamlandı. Zemin katta odalar tuğlalar örülerek ayrıldı.   

 

3 BİN METREKARE KULLANIM ALANI

Bölgedeki halkın düğün, seminer gibi kültürel ve sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak olan kültür merkezinin yapımı hızla devam ediyor. 3 bin metrekare kullanım alanına sahip olacak kültür merkezinde, 224 kişilik çok amaçlı kapalı, 192 kişilik de açık düğün salonu yer alacak. Bin 754 metrekare alan üzerine kurulacak Kültür Merkezi bodrum, zemin ve bir kattan oluşacak.

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑