KÜLTÜR/SANAT

ART NICOMEDIA ULUSLARARASI ARENADA

ART NICOMEDIA BİR KEZ DAHA ULUSLARARASI FESTİVALDE YARIŞACAK

16 Haziran 2014 Saat: 22:48
ART NICOMEDIA ULUSLARARASI ARENADA
ART NICOMEDIA ULUSLARARASI ARENADA

Art Nicomedia Kültür Sanat Derneği bu yıl üst üste 3'üncü kez resmi olarak davet edildiği "20. Uluslararası Golden Beggar Film Festivali"nde Kocaeli’yii temsil edecek.

Derneğin sürekli projelerinden biri olan “AND Amatör Sanatçılar Kulübü” kapsamında hazırladığı, yapımcılığını Art Nicomedia Derneği ve Alman TV Kanalı Magdeburg'un yaptığı, yönetmenliğini Art Nicomedia Derneği Sanat Direktörü Eren Azak ve Kanalı Magdeburg yönetmenlerinden Alexander Gorsky'nin ortaklaşa gerçekleştirdikleri "Liebe.com" isimli film ve ortak yapımcısı olduğu diğer 2 kısa filmle, 18-21 Haziran 2014 tarihleri arasında Slovakya'nın Kosice kentinde düzenlenecek ve 30'a yakın ülkeden 100'ün üzerinde filmin yarışacağı "20. Uluslararası Golden Beggar Film Festivali"nde ödül almak için yarışacak.

Art Nicomedia Kültür Sanat Derneği Başkanı Akın Ülkü Sevinç katılacakları etkinlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada “Art Nicomedia Kültür Sanat Derneği olarak, Kosice’de gerçekleştirilecek uluslararası film festivali için hazırladığımız 3 kısa filmle ödül için yarışacağız. Dernek misyonumuza uygun olarak, katıldığımız diğer yurtdışı etkinliklerde olduğu gibi avrupanın hemen her ülkesinden organizasyona dahil olan katılımcılara ve festival organizasyon komitesine kentimizi anlatıyor ve tanıtıyoruz. "20. Uluslararası Golden Beggar Film Festivali"ne Türkiye’den tek resmi davetli olarak kentimizi ve ülkemizi temsil etmenin ve kentimizi tanıtmanın gururunu yaşacağız” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑