YAŞAM

Atalay Demirci, Adıyamanlıları Kahkahaya Boğdu

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Ramazan Etkinlikleri kapsamında tek kişilik gösteri sunan komedyen Atalay Demirci vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

25 Temmuz 2012 Saat: 21:59
Atalay Demirci, Adıyamanlıları Kahkahaya Boğdu
Atalay Demirci, Adıyamanlıları Kahkahaya Boğdu

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen 'Ramazan Etkinlikleri' kapsamında tek kişilik gösteri sunan komedyen Atalay Demirci vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

        Demokrasi Parkı’ndaki programda ilk olarak sahne alan Grup Nur Geylani, katılımcılara ilahi dinletisi sundu. Ardından komedyen Atalay Demirci sahneye çıkarak, tek kişilik gösterisiyle katılımcıları hem güldürdü hem de düşündürdü. Gösteride anılarını ve güncel konuları ele alan Demirci, ilginç fotoğraflarla da gösterisini zenginleştirdi. Demirci’nin sergilediği ilginç söylem ve eylemlerle Adıyamanlılar kahkahaya boğuldu.

        Adıyaman Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, gösterinin ardından sahneye çıkarak ünlü komedyan Atalay Demirci’yi tebrik etti. Başkan Büyükaslan, "Bu gece bize güzel bir gösteri sundunuz. Ramazan’ın ruhuna, örf ve adetlerimizin ruhuna uygun, güldürürken bizi düşündüren ve ibret verici olayları anlatan bir gösteri sundunuz. Bunun için çok teşekkür ediyoruz. Bizi kırmadan Adıyaman’a kadar geldiniz. Olağanüstü bir performans sergilediniz. Hepimizi güldürdünüz. Güldürürken anlamlı mesajlar verdiniz. Başarınızın daim olmasını diliyor ve bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

        Başkan Büyükaslan, programın sonunda gecenin anısına Demirciye bir buket çiçek ve plaket takdim etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑