SPOR

Başkana bir daha oy yok!

Belde halkı Gediz Belediye binasını taşladı.

16 Mayıs 2013 Saat: 22:07
Başkana bir daha oy yok!
Başkana bir daha oy yok!
Galatasaray'ın bitime üç hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Kütahya Gediz Belediyesi Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, belediye binasını ve makam odasını Galatasaray bayraklarıyla donatınca ilçe halkı Galatasaraylı başkan Mehmed Ali Saraoğlu'na tepki göstererek belediye binasını taşladı.


Koyu bir Galatasaray taraftarı olduğu bilinen Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Galatasaray'ın bitime üç hafta kala şampiyonluğu ilan etmesi üzerine belediye binasını ve makam odasını Galatasaray bayraklarıyla donattı. Başkanın bu hareketi ise ilçede bulunan Fenerbahçeli taraftarlar tarafından hoş karşılanmadı. Belediye binasına yürüyen bazı Fenerbahçeli taraftarlar ellerine aldıkları taşlarla binayı taş yağmuruna tutup, başkanı istifaya çağırdı. 

Başkana seçimlerde oy yok

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu'nun Fenerbahçeli taraftarlarında oyunu aldığını belirten ve başkanın binayı bayrakla donatmasının yanlış olduğunu ifade eden bazı vatandaşlar,"Bizler başkanın bu hareketini yanlış bulduk. Bizler başkanı burada kınarken Gedizli Fenerbahçeliler olarak Mehmed Ali Saraoğlu'na seçimlerde bir daha oy vermeme kararı aldık' diye başkana tepki gösterdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑