KÜLTÜR/SANAT

Beş Yeni Film Vizyona Girdi

Sinemaseverler bu hafta ikisi Türk olmak üzere beş yeni film ile buluştu.

28 Eylül 2012 Saat: 17:14
Beş Yeni Film Vizyona Girdi
Beş Yeni Film Vizyona Girdi
5 Yeni Film Vizyona Girdi
Sinemaseverler bu hafta ikisi Türk olmak üzere 5 yeni film ile buluştu.
 Haftanın öne çıkan filmi "Çanakkale Çocukları." Yönetmen Sinan Çetin bu kez kamerasını Çanakkale Savaşı'na odakladığı filminde bir annenin çocuklarını savaştan alma çabasını anlatıyor. "Çanakkale Çocukları"nda Haluk Bilginer, Oktay Kaynarca, Yavuz Bingöl ve Wilma Elles başrolleri paylaşıyor.

YARGIÇ DREDD (DREDD)

Gelecekte bir zamandayız. Amerika, radyoaktif bir çöplüğe dönüşmüş. Boston'dan başkent Washington'a kadar sahil boyunca uzanan, 400 milyon insanın sürekli korku içinde yaşadığı dev bir şehir var: 1 Numaralı Büyükşehir. Şehre düzen getirmeye çalışan yegane kurum ise Yargıçlar. Onlar, hem kanun koyucu, hem yargıç, hem jüri, hem de infaz memuru. Bu Yargıçların en kıdemlisi ise, Dredd… Pete Travis'in yönettiği ve Karl Urban, Olivia Thirlby, Wood Harris ile Lena Headey'in oynadığı Yargıç Dredd bilim kurgu aksiyon türünde.

ROMA'YA SEVGİLERLE (TO ROME WITH LOVE)

"Roma'ya Sevgilerle" de Woody Allen bu kez Roma'nın her köşesini film setine çevirerek izleyicileri büyülüyor. Filmdeki hikayeler, ezelden beri devam eden aşk arayışını farklı şekillerde anlatıyor. Set olarak Roma'nın sayısız köşesini seçen Woody Allen, filmin her ayrıntısı gibi tüm şarkıları da kendisi seçerek hem geçmişi, hem günümüzü yansıtıyor. Filmin karakterleri, aryalar eşliğinde Roma sokaklarında aşkı bulan sayısız insandan sadece bir kaç tanesi. Woody Allen'ın yönetmen koltuğuna oturduğu "Roma'ya Sevgilerle" de Penelope Cruz, Alec Baldwin, Woody Allen ile Ellen Page oynuyor.

ÇANAKKALE ÇOCUKLARI

Türk Sineması'nda hatırı sayılır bir yere sahip olan Sinan Çetin bu kez kamerasını, Çanakkale Savaşı'na odaklıyor. İki ayrı cephe de iki düşman kardeş… Bir anne onları kurtarabilir mi? sorusuna cevap arayan "Çanakkale Çocukları" savaşlardan sonra atılan zafer çığlıklarının, annelerin gözyaşlarını bastırdığı günlerin bitmesini dileyen Çanakkale Çocukları bir annenin çocuklarını savaştan alma çabasını anlatıyor. Haluk Bilginer, Oktay Kaynarca, Yavuz Bingöl ile Wilma Elles gibi güçlü oyuncuların rol aldığı "Çanakkale Çocukları"nın dağıtımını Warner Bros üstlendi.

REC 3: DİRİLİŞ (REC 3: GENESİS)

Koldo ve Clara'nın hayatlarının en önemli günü normal başlamıştır. Gelin ve damat ile onların aileleri başta olmak üzere herkes bu önemli günün tadını çıkarmaktadır. Fakat birdenbire bazı misafirler, ne olduğu anlaşılmayan bir hastalığın belirtilerini göstermeye başlar. Gelin ve damat daha şaşkınlıklarını üzerlerinden atamadan kendilerini bir kabusun içinde bulurlar. Paco Plaza'nın yönettiği ve Leticia Dolera, Diego Martin, Javier Botet ile Alex Monner'in oynadığı "Rec 3: Diriliş" hayatta kalmaya çalışan bir avuç insanın mücadelesini 80 dakikada anlatıyor.

N'APCAZ ŞİMDİ?

Nalan ve Toygar büyük bir aşkla evlenmişlerdir fakat fazla zaman geçmeden bu evlilik bir kabusa dönüşür. Toygar da kaçışı metresi Alev ile yaşadığı yasak aşkta bulur. Bir yandan hayatı kendisine dar eden karısı ve evlilik düzeni, diğer yandan Alev ile olan ilişkisinin açığa çıkma ihtimali Toygar'a karmaşık planlar yaptıracaktır. Özgür Özberk'in yönettiği ve Özge Özberk, Ebru Kocaağa, Ufuk Özkan ile Zeynep Beşerler'in oynadığı "N'apcaz Şimdi?", komedi sevenler için.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑