GÜNCEL

Bir aile yok oldu!

Denizlide, İl Genel Meclisi eski üyesi Mehmet Elyas, eşini ve oğlunu öldürdükten sonra intihar etti

24 Ağustos 2012 Saat: 01:43
Bir aile yok oldu!
Bir aile yok oldu!

Denizli'de, İl Genel Meclisi eski üyesi Mehmet Elyas(57) prostat kanseri olduğunu öğrendikten sonra bunalıma girip eşi Aysun Elyas (55) ve İnşaat Mühendisi oğlu Ahmet Sait Elyas'ı (33) öldürdükten sonra aynı tabancayla intihar etti.

Olay, Cankurtan Mahallesi Atatürk Caddesi 1028 Sokak'ta bulunan müstakil evde meydana geldi. İl genel meclisi eski üyesi Mehmet Elyas, prostat kanseri tedavisi görüp 2 ay önce ameliyat oldu. İlaç kullanmaya başlayan Elyas bunalıma girdi. Geçtiğimiz pazartesi günü bir kutu ilaç içip intihar etmek isteyenMehmet Elyas, yakınları tarafından hastaneye götürülerek kurtarıldı. Mehmet Elyas dün gece, eşi Aysun ve kendisi gibi inşaat mühendisi olan oğlu Ahmet Sait Elyas uykudayken, tabancayla ;eşi ve oğlunun enselerine birer el ateş edip öldürdü. Elyas, daha sonra tabancayı başına dayayıp tetiğe basarak intihar etti. 

Olay dün ortaya çıktı. Bir bankada çalışan Ahmet Sait Elyas'ın eşi Nafiye Elyas kayınpederine ait eve girmek istedi. Nafiye Elyas, kapıyı açan olmayınca komşusu Ali Sevim'den yardım isteyip evin penceresini kırdıktan sonra içeri girdi. Evde ;3 cesetle karşılaşan ;kadın sinir krizi geçirdi. Olay yerine çağrılan jandarma ekipleri evde inceleme yaptı.

OĞLUNU EVLATLIKTAN REDDETMİŞ
Oğlu ve eşini öldürdükten sonra intihar eden Mehmet Elyas'ın küçük oğlu Fatih Elyas'ı, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı evlatlıktan reddettiği öğrenildi. 1994-1999 yılları arasında DSP İl Genel Mecilisi üyeliği yapan Mehmet Elyas'ın özellikle hastalığının ortaya çıkmasının ardından kimseyle görüşmediği belirtildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑