YAŞAM

Dilenci kaynana kurşun yağdırdı

Dilencilik yapan 39 yaşındaki kaynana, kendi rızası olmadan evlenen kızı ve damadının barışma ziyaretinde kurşun yağdırdı... Kızı ve damadı ölürken, minik torunu ağır yaralandı

11 Şubat 2013 Saat: 09:33
Dilenci kaynana kurşun yağdırdı
Dilenci kaynana kurşun yağdırdı
Mersin'de dilencilik yapan 39 yaşındaki Meryem Dursun, kendisinin rızasını almadan 2 yıl önce kaçarak evlenen ve İstanbul’a yerleşen kızı ile damadının barışma ziyaretinde kan döktü. İkisini vurarak öldüren kaynana, 1,5 yaşındaki torununu da ağır yaraladı.

Olay, merkez Akdeniz ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık 2 yıl önce 29 yaşındaki Ferdi Azrak ile kaçarak evlenen 19 yaşındaki kızı Güler Azrak’la görüşmeyen Meryem Dursun, barışmak için İstanbul’dan gelen çiftle tartıştı. 

Çıkan tartışma sonrası Dursun, evde bulunan ruhsatsız tabanca ile kızını ve damadını öldürürken, 1.5 yaşındaki torunu Berfin Azrak’ı da başından ağır yaraladı. 

Yaralı çocuk, olay yerine gelen ambulansla Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Olaydan sonra silahıyla birlikte yakalanan Meryem Dursun, polis aracı ile mahalleden çıkarılarak Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Olay yerinde hayatını kaybeden Ferdi ve Güler Azrak çiftinin cenazeleri, Cumhuriyet Savcısı’nın incelemelerinin ardından otopsi için Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Polisin, olay yerinde yaptığı araştırmasında, 9 adet boş kovan bulunduğu bildirilirken, soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑