KÜLTÜR/SANAT

Efsane Megadeth 'Dystopia'yla döndü

Trash metalin mucitlerinden Dave Mustaine liderliğindeki efsane grup Megadeth, hayranları tarafından "muhteşem geri dönüş albümü" olarak nitelendirilen 15. stüdyo albümleri 'Dystopia'yı yayımladı.

24 Ocak 2016 Saat: 14:46
Efsane Megadeth 'Dystopia'yla döndü
Efsane Megadeth 'Dystopia'yla döndü

Trash metalin efsane grubu Megadeth ocak ayı başında ‘Dystopia’ ismini verdikleri 15. stüdyo albümlerini yayımlacaklarını duyurmuş, Megadeth severlerin heyecanını doruk noktasına çıkarmıştı. Albümden yayınlanan ve albüme ismini veren üçüncü single ‘Dystopia’nın yayınlanmasıyla Megadeth severlerin heyecanını doruk noktasına ulaşmıştı! Trash metalin mucitlerinden Dave Mustaine’in müzikal koçluğunda Nashville’de kaydedilen ve mixleri daha önce de Lamb of God, Gojira, Avenged Sevenfold gibi efsane gruplarla çalışan Josh Wilbur tarafından yapılan yeni Megadeth albümü, nihayet dijital platformlarda yayımlandı.

Megadeth hayranları tarafından “muhteşem geri dönüş albümü” olarak nitelendirilen ‘Dystopia’da Dave Mustaine’e bas gitarda David ‘Junior’ Ellefson, gitarda yeni üye Kiko Loureiro, davulda Chris Adler eşlik ediyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑