YAŞAM

Eski Belediye Başkanının Oğlu Şehit Oldu

Kütahya yolunda talihsiz bir kaza ile hayatını kaybeden erlerden Fatih Karaaslan'ın, Gediz ilçesi eski belediye başkanı Hikmet Karaaslan'ın oğlu olduğu ifade edildi.

27 Aralık 2012 Saat: 16:07
Eski Belediye Başkanının Oğlu Şehit Oldu
Eski Belediye Başkanının Oğlu Şehit Oldu
Kütahya-Gediz karayolunda trafik kazasına müdahale ederken şehit olan erlerden Fatih Karaaslan'ın(21) Kocaeli'nin Yuvacık ilçesinde yaşayan ailesine acı haber ulaştı. İlçenin eski Belediye Başkanı Hikmet Karaaslan'ın oğlu olan Fatih Karaaslan'ın geçtiğimiz aylarda nişanlandığı ifade edildi. Evinde taziyeleri kabul eden baba Hikmet Karaaslan, gözyaşlarına hakim olamadı.

Kütahya-Gediz karayolunun 20. kilometresindeki Kireç köyü mevkisinde trafik kazasına müdahale eden erler Uygar Yalçınkaya ve Fatih Karaaslan ile kaza yerinde yardım etmek için aracından inen Fevzi Seçkin'e, Sebahattin A. idaresindeki 64 LT 855 plakalı fayans yüklü tır çarpmış, Yalçınkaya ve Seçkin olay yerinde, Karaaslan da kaldırıldığı DPÜ Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirmişti.

Kocaeli Yuvacık'ta yaşayan Karaaslan ailesi aldığı acı haberle yıkıldı. Ailenin evinin önüne büyük bir Türk bayrağı asıldı. Karaaslan ailesinin evine gelerek taziyelerini bildirdi. İki ambulansta eve gelen sağlık ekipleri de sağlık sorunlarına karşı hazır bekletildi. Fatih Karaaslan'ın İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler'de okuduğu, birinci yılında okulunu dondurarak evine döndüğü kaydedildi. Karaaslan'ın bu sene içerisinde Esra Çelik ile de nişanlandığı öğrenildi.

Fatih Karaaslan'ın babası, Yuvacık eski Belediye Başkanı Hikmet Karaaslan, gözyaşlarına hakim olamadı. Taziyeye gelenler Karaaslan'a sarılarak acıyı paylaşmaya çalıştı. Karaaslan, "Yapacak birşey yok, takdir Allah'ın. Okulu bıraktı, üniversiteyi bıraktı, illa askere gideceğim diyordu. Demek ki bir davet vardı ona. Çok ısrar etti, çok ısrar etti. Okulunu dondurdu, ardından bir sene kazma-kürek ile çalıştırdık, belki vazgeçer okuluna döner diye. Demek ki oradan bizim bilmediğimiz bir davet varmış. Nasip böyleymiş, yapacak birşey yok. Rabbim hayırlısını nasip etsin." dedi.

Fatih Karaarslan`ın cenazesi yarın Yuvacık Merkez Camii`nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑