GÜNCEL

Eskişehir'de cam fabrikası alev alev yandı

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Paşabahçe Cam Sanayi Fabrikası'nda yangın çıktı. Patlamaların yaşandığı yangının söndürülmesi için Bilecik, Kütahya ve Afyonkarahisar'dan itfaiye ekipleri olay yerine yönle

27 Mayıs 2015 Saat: 06:35
Eskişehir'de cam fabrikası alev alev yandı
Eskişehir'de cam fabrikası alev alev yandı

Eskişehir'de Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulu Paşabahçe Cam Sanayi Fabrikası'nın deposunda yangın çıktı. Yangının, Organize Sanayi Bölgesi 15. Cadde'de faaliyet gösteren Paşabahçe Eskişehir Fabrikası'nın ambar bölümünde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıktığı belirtildi. Alevler nedeniyel fabrikanın ambar bölümünün çatısı çöktü ve kısa süreli patlamalar meydana geldi.

ÇEVRE İLLERDEN DESTEK

Olay yerine çok sayıda itfaiye, 112 Acil Servis ve polis ekibi sevk edildi. Eskişehir'in yanı sıra Bilecik, Kütahya ve Afyonkarahisar'dan itfaiye ekipleri de söndürme çalışmalarına destek verdi. Polis, bölgede genişgüvenlik önlemleri aldı. 

9 KİŞİ HASTANELİK OLDU

Yangın yaklaşık 6 saat süren müdahalenin ardından kısmen kontrol altına alındı. Eskişehir ile Bilecik ve Kütahya'dan gelen itfaiye ekiplerinin yanı sıra Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığı yangın söndürme ve AFAD ekiplerinin de müdahale ettiği alevler ekipler tarafından kontrol altına alındı. Öte yandan, çalışmalar sırasında dumandan etkilenen 9 kişinin kentteki çeşitli hastanelerde tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑