GÜNCEL

Fenerbahçe kafilesine saldırıya Galatasaray'dan ilk tepki: Şike başka, hayat başka...

Rize-Trabzon karayolunda Fenerbahçe'ye yapılan silahlı saldırıya Galatasaray'dan ilk tepki yönetici Selim Arda Üçer'den geldi. Üçer ""Silahın, şiddetin, ölüme yol açabilecek hiçbir eylemin savunulacak tarafı yok.

5 Nisan 2015 Saat: 07:31
Fenerbahçe kafilesine saldırıya Galatasaray'dan ilk tepki: Şike başka, hayat başka...
Fenerbahçe kafilesine saldırıya Galatasaray'dan ilk tepki: Şike başka, hayat başka...

Rize-Trabzon Karayolu'nda Fenerbahçe 'ye yapılan silahlı saldırıya Galatasaraylı yöneticiden tepki geldi. Sarı-kırmızılı kulüp yöneticisi Selim Arda Üçer, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada  şunları söyledi: "Silahın, şiddetin, ölüme yol açabilecek hiçbir eylemin savunulacak tarafı yok. Fenerbahçe kafilesine geçmiş olsun. Şike başka,hayat başka..."

 

BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN 

Öte yandan Galatasaray Spor  Kulübü de internet sitesinden 'Büyük geçmiş olsun' başlıklı bir açıklama yaptı açıklamada şunlar dile getirildi:  Fenerbahçe Spor Kulübü futbol takımını taşıyan otobüsüne, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırıda bulunmasını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Menfur saldırı esnasında yaralaman takım otobüsü şoförüne acil şifalar diliyoruz. Güvenlik güçlerimizin bu büyük üzüntü verici olayın takipçisi olarak sorumluları en kısa sürede adaletin önüne çıkaracaklarına olan inancımız tamdır.Fenerbahçe Camiasına büyük geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.'

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑