KÜLTÜR/SANAT

Fotoğraf Sergisine coşkulu açılış

Kocaeli Kent Konseyi Fotoğraf Kulübü Karma Fotoğraf Sergisi büyük coşkuyla açıldı

3 Temmuz 2013 Saat: 15:17
Fotoğraf Sergisine coşkulu açılış
Fotoğraf Sergisine coşkulu açılış
Yaklaşık bir buçuk ay önce kurulan ve yaptığı etkinliklerle kentte farkındalık yaratan Kocaeli Kent Konseyi Fotoğraf Kulübü muhteşem bir törenle Karma Fotoğraf Sergisi açtı. 8 kişinin aynı anda makas tuttuğu açılışta başta  Bosna Hersek Travnik Belediye Başkanı Admir Hadziemric olmak üzere Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Acar, Mimar Nurhayat Gülderen yer aldı.

 

Sergide Kent Konseyi Fotoğraf Kulübü Başkanı Nurşah Şahin, Başkan Yardımcısı Aysel Tatlı, Yöneticilerden Sabahaddin Tabiş, Nizamettin Mengi, Emir Hüseyin Özkan, Özge Boral, Büşra Durmaz, Mert Alsan ve Nadir Özkan’ın fotoğraflarının yer aldığı 25 eser sergilendi.

 

Sergi için hiçbir destekten kaçınmayan Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm,”Kent Konseyi olarak kentimiz için yapılan projelere elimizden geldiğince destek vermeye devam edeceğiz. Böyle bir sergiye imza atan gençlerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.
ETKİNLİKLERE DEVAM EDECEĞİZ
 
29Haziran-3Temmuz arası açık kalacak Sergi hakkında bilgi veren Kent Konseyi Fotoğraf Kulübü Başkanı Nurşah Şahin” Çok yeni bir kulüp olmamıza rağmen kulüp arkadaşlarımızla bir araya gelerek böyle bir sergi açmaya karar verdik. Gördüğümüz ilgi hepimizi mutlu etti. Kulüp olarak çeşitli fotoğraf gezileri ve etkinleri düzenlemeye devam edeceğiz. Bize her konu da destek veren Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm’e teşekkür ediyorum” dedi
 
Açılışın ardından eser sahipleri sergiyi gezen vatandaşlara tek tek bilgi verdi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑