KÜLTÜR/SANAT

Fuar İzmir'in logo tasarımı yapıldı

Mermer ve Doğaltaş Fuarı'nın açılışına hazırlanan Fuar İzmir'in logosunda bilgi, beceri, deneyim, yenilik ve dostluğu sembolize eden renkler kullanıldı.

8 Mart 2015 Saat: 12:13
Fuar İzmir'in logo tasarımı yapıldı
Fuar İzmir'in logo tasarımı yapıldı

Mermer ve Doğaltaş Fuarı ile 25 Mart'ta kapılarını açacak Fuar İzmir'in logosunda bilgi, beceri, deneyim, yenilik ve dostluğu sembolize eden yeşil, mavi, sarı, turkuaz ve kırmızı renkleri kullanıldı.

ANLAM TAŞIYAN RENKLER

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Fuar İzmir'in logo tasarımı, her biri farklı anlamlar taşıyan beş ayrı rengin kesişiminden oluştu.

Akademisyen Ömer Durmaz tarafından tasarlanan ve tüm doğruların tek bir noktada birleştiği logoda mavi bilgiyi, turkuaz beceriyi, yeşil deneyimi, sarı yeniliği ve kırmızı ise dostluğu simgeliyor.

İŞLERİ BÜYÜTMEYE YARDIMCI OLACAK

Dijital ortamlar düşünülerek tasarlanan logoda merkezde buluşan ya da merkezden dışa açılan doğrular, dijital ortamlarda hareketli hale getirilebiliyor.

Misyonu "Katılımcıların işlerini büyütmelerine yardımcı olmak için var" şeklinde belirlenen Fuar İzmir'in vizyonu ise "Katılımcılar için doğru ortam ve koşulları İzmir farkıyla yaratmayı hedeflemek" olarak kabul edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑