KÜLTÜR/SANAT

Gazeteci Soysal ikinci kitabını imzaladı

Manşet Kocaeli Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mevlüt Soysal’ın “Tek Tanığım Gökyüzü” kitabının imza gününe ilgi büyük oldu

9 Nisan 2016 Saat: 14:19
Gazeteci Soysal ikinci kitabını imzaladı
Gazeteci Soysal ikinci kitabını imzaladı

Mevlüt Soysal’ın “Tek Tanığım Gökyüzü” adlı kitabının imza günü önceki akşam Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. KaNeS Yayınları etiketiyle çıkan ve son günlerde ülke gündeminin en önemli maddelerinden birisi olan çocuk istismarını anlatan kitabın imza gününe ilgi çok yüksek oldu. Soysal, bir buçuk saatte 300’ün üzerinde kitapsevere kitap imzaladı. Gördüğü ilgi nedeniyle büyük mutluluk yaşayan Soysal, konuklara ve imza gününü düzenleyen KYÖD yöneticilerine teşekkür etti.

GENİŞ KATILIM

İmza gününe CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Abdullah Eryarsoy, Baro Başkanı Sertif Gökçe, Avrupa Birliği eski Bakanı Ali Haydar Konca, Mimarlar Odası MYK Üyesi Arsal Arısal, DP GİK Üyesi Murat Aydoğdu ile DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, CHP İzmit İlçe eski başkanları Selman Yıldırım ve Alparslan Seymen, tarihçi-yazar Volkan Şenel, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Manşet Kocaeli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cemalettin Öztürk’ün yanı sıra DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, DSP İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım, HTKP İl Başkanı Barbaros Tantan, Kocaeli Bölge Tiyatrosu Genel Yayın Yönetmeni Burhan Akçin, Gölcük Rotary Kulübü Başkanı Ayla Demirdizen Taşkıran ile Art-Nikomedia Derneği Başkanı Akın Ülkü Sevinç, Türk Ocağı Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir, Türk-Macar Dostluk Derneği Başkanı Meral Uçarı, TMMOB İKK eski Sekreteri Yalçın Ergen, ADD Kocaeli Şube eski Başkanı Bozkurt Uslu, CHP Kartepe İlçe eski Başkanı Bülent Sarı, KEY-DER Başkanı Yusuf Ziya Tom, Çukurovalılar Derneği Başkanı Erdoğan Davut, Aydili Sanat Derneği Başkanı Suat Özdemir ile çok sayıda gazeteci ve yazar katıldı.

KİTABIN KONUSU

Soysal, “Tek Tanığım Gökyüzü” adlı kitabında 9 yaşında bir kız çocuğunun uğradığı cinsel istismarı anlatıyor. Fakat kitabın baş karakteri 9 yaşındaki çocuk değil, 47 yaşındaki bir zanlının avukatı. Kitapta öncelikle “Çocuk istismarcısını savunmak” gerçeğini sorgulanırken, “Hukuk mu yoksa vicdan mı?” sorusunun yanıtı aranıyor. Kitapta diğer yandan bu tip vakaların oluşum sebepleri sosyolojik, psikolojik ve kentsel açıdan irdeleniyor.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑