KÜLTÜR/SANAT

Gönül teline dokundular

Değirmendere Uğur Mumcu Ortaokulu Türk Halk Müziği korosu izleyenleri büyüledi

31 Mart 2016 Saat: 17:03
Gönül teline dokundular
Gönül teline dokundular

Gölcük Değirmendere Uğur Mumcu Ortaokulu öğrencilerinden oluşan Türk Halk Müziği korosu önceki akşam verdiği konserle izleyenleri büyüledi.

Sosyal faaliyetler açısından oldukça aktif olan Değirmendere Uğur Mumcu Ortaokulu geçtiğimiz gün Gölcük Belediyesi tarihi Kazıklı Kervansaray’da iki etkinliği bir arada gerçekleştirdi.

Öncelikle Görsel Sanatlar öğretmeni Nilüfer ORUÇ’un önderliğinde teması müzik olan bir resim sergisi açılışı gerçekleştirilirken ardından yine okulun öğrencilerinden oluşan Türk Halk Müziği korosu yine Müzik öğretmeni Şirvan ÖZER önderliğinden yaklaşık iki saat süren bir programla izlemeye gelen 350 kişiye unutulmaz anlar yaşattı.

İlçe Milli Eğitim müdür yardımcıları ve okul müdür yardımcılarıyla öğretmen ve velilerin izlediği konserde çeşitli yörelerimize ait parçalar beğeniyle izlendi.

Uzun süredir çalışmalarını devam ettirdiklerini ve meyvelerini sergilemek üzere bu konseri düzenlediklerini belirten ve aynı zamanda orkestrayı yöneten müzik öğretmeni Şirvan Özer desteklerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürlüğü,  Gölcük Belediyesi ve okul müdürleriyle öğretmen arkadaşlarına teşekkür ettiğini söyledi. Okul Müdürü Mehmet Çakır da okul olarak bu tür etkinliklerde ön plana çıkmanın gururunu yaşadıklarını ve her zaman bu faaliyetlerin arkasında olacaklarını belirtti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑