GÜNCEL

Jandarmanın Uyuşturucu Operasyonu Kameraya Yansıdı

Mersinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen ve 32 kişinin gözaltına alındığı uyuşturucu operasyonu kameralarca görüntülendi.

2 Aralık 2012 Saat: 01:01
Jandarmanın Uyuşturucu Operasyonu Kameraya Yansıdı
Jandarmanın Uyuşturucu Operasyonu Kameraya Yansıdı
Mersin'de jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen ve 32 kişinin gözaltına alındığı uyuşturucu operasyonu kameralarca görüntülendi. Görüntülerde operasyon sırasında uyuşturucu satıcıları neye uğradıklarını şaşırırken, narkotik köpeklerinin uyuşturucuları bulma konusunda gösterdiği ustalık da görüntülere yansıdı.

        İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, alınan bir istihbarat sonucu Erdemli, Mezitli, Yenişehir ve Toroslar ilçelerinde uyuşturucu madde imal edip ticaretini yapan suç örgütünü çökertmek için teknik takip başlattı. Ekipler narkotik köpeklerinin de katıldığı çalışmada 36 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Çalışmalar sonucu 36 kişi gözaltına alınırken, 4 şüpheliyi yakalama çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Bol miktarda uyuşturucunun ele geçirildiği operasyon kapsamına sorguları tamamlanan 36 kişi adliyeye sevk edildi.

        OPERASYON ANI KAMERAYA YANSIDI

        Yapılan operasyon ise jandarma kameralarına yansıdı. Sabahın ilk ışıklarında başlayan operasyonda kapıyı açan şüpheli ani operasyonda neye uğradığı şaşırıp bir anda kendini yerde bulurken, "Ben bir şey yapmadım." diyerek kendini savunmaya çalıştı. Daha sonra odaya giden narkotik köpeği ise koltuğun içindeki esrar maddesini buldu.

        Öte yandan, aynı bölgelerde 2012 yılında yapılan 2 ayrı çalışmalarda ise 50 kilogram esrar, 39 gram eroin, 3 tabanca, 160 uyarıcı hap, 55 cep telefonu, 220 kök kenevir bitkisi ele geçirildiği ve gözaltına alınan 81 kişiden 61'inin tutuklandığı bildirildi.

Mersin-Bekir Kandemir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑