YAŞAM

Kanalizasyon bacasından petrol fışkırdı

Metin Akpınar'ın Petrol Kralları filmi Yozgat'ta gerçek oldu. Bir kanalizasyon bacasından nereden geldiği belli olmayan petrol fışkırdı.

11 Mart 2013 Saat: 18:20
Kanalizasyon bacasından petrol fışkırdı
Kanalizasyon bacasından petrol fışkırdı

Yozgat'ın Karatepe Mahallesi'nde bir taksi durağının önünde bulunan kanalizasyon bacasından petrol fışkırdı. Şifa Taksi Durağı'nda çalışan taksi şoförleri, sabah işbaşı yaptıklarında, durak önünde bulunan kanalizasyon bacasının tıkandığını ve siyah renkli bir maddenin aktığını görüp Yozgat Belediyesi'ne haber verdi. Olay yerine gelen belediye ekipleri, kanalizasyondan taşan maddenin kalorifer yakıtı (fuel oil) olduğunu tespit etti. Ekiplerin çalışması sonucu kanalizasyondaki tıkanıklık açılarak sorun çözüldü.

Taksi şoförleri, durak önündeki kanalizasyon bacasından akan kalorifer yakıtını görünce akıllarına Zeki Alasya ve Metin Akpınar'ın, Petrol Kralları filminin geldiğini belirterek, 'Kanalizasyon çukurundan sürekli koku geliyordu ancak ne olduğunu anlayamamıştık. Bu gün sabah kanalizasyondan petrol fışkırıyordu. Hemen belediye görevlilerine haber verdik. Vatandaş yakacak odun kömür bulamazken, vatandaşın vergileriyle alınan kalorifer yakıtının kanalizasyona boşaltılmasını hayretle karşılıyoruz. Bir an için petrol çıktı zannettik, Petrol Kralları filmi aklımıza geldi' dedi.
Yozgat Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Ali Şahin, kanalizasyonda meydana gelen tıkanıklığın giderildiğini belirterek, 'Bu bölgede konutlarda kalorifer yakıtı kullanılmıyor. Bu yakıtı sadece resmi kurumlar kullanıyor. Sorumluları tespit edilerek gerekli işlem uygulanacaktır' dedi. Belediye görevlileri, dışarı taşan fuel oilin nereden geldiğini tespit için tek tek kanalizasyon bacalarını kontrol etti. Daha sonra vatandaşlar dışarı taşan fuel oili yaktı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑