KÜLTÜR/SANAT

Kartepe’de sanat müziği ziyafeti

Kartepe Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu bu yıl ikinci konserini verdi

12 Haziran 2013 Saat: 12:08
Kartepe’de sanat müziği ziyafeti
Kartepe’de sanat müziği ziyafeti

Kartepe Belediyesi bünyesinde kurulan Türk Sanat Müziği Korosu önceki gün Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde verdiği ikinci konserinde salonu dolduran sanatseverlere adeta sanat müziği ziyafeti yaşattı. Sergilediği performans ile izleyenleri büyüleyen Kartepe Belediyesi TSM Koro elemanlarının sunduğu doyumsuz konser için teşekkür çiçeğini de Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık adına eşi Nurten Karabalık, Şef Aysel Demircan’a takdim etti.

Şef Aysel Demircan yönetimindeki Kartepe Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu ikinci kez sanatseverlerin karşısına çıktı. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ın destekleri kurulan 33 kişiden oluşan TSM Korosunun Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde konserini dinlemek için salonu dolduran konuklar doyumsuz bir gece geçirdiler. Kürdili hicazkar, muhayyer kürdi, acem kürdi, hicaz, hüzzam, uşşak, mahur, rast gibi çeşitli makamlarda 22 eseri solo ve koro olarak iki bölümde seslendiren koroya dinleyiciler de alkışları ile eşlik ettiler.
Sanat müziğine gönül verenlerin buluştuğu gecede Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık adına eşi Nurten Karabalık, başarılı performansları ile göz dolduran Şef Aysel Demircan yönetimindeki koroyu tebrik etti ve bir buket çiçek takdim etti. Şef Aysel Demircan da, kültürel etkinliklere ve müziğe, sanata ve sanatçıya verdiği destek için Başkan Karabalık’a teşekkür etti. Kartepe’deki sanat etkinlikleri çerçevesinde Kartepe Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu da 18 Haziran 2013 Salı günü saat 20.30’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑