KÜLTÜR/SANAT

Kocaeli’de Halk Oyunlarında “nöbet değişimi” yaşandı.

Kocaeli Halkoyunları İl Temsilciliği’ni yürüten Bilgehan Altın görevini Murat İskenderoğlu’na devretti.

16 Ocak 2015 Saat: 13:11
Kocaeli’de Halk Oyunlarında “nöbet değişimi” yaşandı.
Kocaeli’de Halk Oyunlarında “nöbet değişimi” yaşandı.

Yeni il temsilcisi Murat İskenderoğlu’da göreve gelir gelmez Halk Oyunlarıyla ilgili kulüp temsilcilerini, hakemleri, ve antrenörleri bir araya toplayarak kendini tanıttı ve ne gibi işbirlikleri yapabileceklerini görüştü. 

 

HEDEFLERİNİ PAYLAŞTI

Halk Oyunlarında 20 kulübün faaliyetini sürdürdüğü Kocaeli’de, 15 hakem ve 45 antrenör bulunuyor. Çok sayıda halk oyunları temsilcisinin katıldığı toplantıya, katılımın yoğun olması İl temsilcisi Murat İskenderoğlu’nu sevindirdi. Kocaeli’de uzun yıllardır antrenörlük görevini sürdüren Türkiye şampiyonlukları yaşayan İskenderoğlu yapacaklarını ve hedeflerini camia ile paylaştı.

 

HEDEFLER BÜYÜK

İl temsilcisi Murat İskenderoğlu konuşmasında camiayı bütünleştireceğini vurgulayarak,” Takımlarımızın sesi nefesi ve gücü olmaya çalışacağım. Bazı şeyleri daha da yükseltmek gibi hedeflerim var. Her zaman hak ve hakkın yenilmemesi üzerine mücadelelerimiz oldu. Bu mücadelelerimiz her zaman sürecek. Her zaman haklının yanında olacağız.  Artık bu il temsilciliği, antrenörler, hakemler ve çalıştırıcılar düzeyinde kendi halinde kalmayacak. Çıtayı yüksek tutacağız. Antrenör gelişim seminerlerimiz olacak. Halk Oyunları Federasyonumuz tarafından yabancı yerli işlerinde deneyimli antrenörleri ilimize getirerek eğitimler vereceğiz. Sahne tekniği sahne bilgisini daha da yükseltmesini sağlayacağız. ”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑