KÜLTÜR/SANAT

KSO’da Latin rüzgarları esti

Kocaeli Sanayi Odası’nca düzenlenen gece yoğun ilgi gördü

18 Mayıs 2016 Saat: 15:20
KSO’da Latin rüzgarları esti
KSO’da Latin rüzgarları esti

Kocaeli Sanayi Odası’nda Avrupa Günü kutlamaları çerçevesinde, KSO ve Kocaeli AB Bilgi Merkezi etkinliğinde bir araya gelen Luis Ernosto Gomez-Gülseren Gomez, Latin Jazz Band konserininin yanı sıra KSO Oda orkestrasının konseri ile izleyicilere müzik ziyafeti çekildi.

Gölcük tersane Komutanı Tuğamiral Aydın Eken, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ,KSO Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul, Marka Genel Sekreteri  Mustafa Ayhan, Türkçe konuşan konuk ülkelerin girişimci temsilcileri ,sanayiciler ve halkın katıldığı iki seçkin grubun konseri  KSO  Sosyal Tesisleri Clup Bithynia’ nın bahçesinde gerçekleştirildi.

ÖNCE KSO ODA ORKESTRASI SAHNE ALDI

Sahneye ilk olarak Kocaeli sanayi Odası Oda Orkestrası çıktı. Klasik eserlerin yanı sıra Türk ezgilerini harmanlayıp seslendiren orkestrayı Şef Özgür Günay yönetti. Yaklaşık bir saati aşkın süreyi kapsayan Oda Orkestrası’nın konseri sonrası sahneye “Luis Ernesto Gomez-Gülseren Gomez Latin Jazz Band “ grubu çıktı. Luis Ernosto Gomez, Paris’te yıllarca Arturo Sandoval, Danny Brillant,Yuri Buena Ventura gibi ünlü Latin sanatçılarıyla çalmış, 28 senedir sahnede olan uluslar arası tumba ustası. Gülseren Gomez ise 2005 yılında Eurovision’a katılmış, 400 milyon kişi tarafından dinlenmiş, konservatuarı Paris’te bitirmiş, 20 senedir çok dilde şarkı söyleyen,özel bir ses sanatçısı,perküsyoncu ve dansçı. Latin grubu konserinin ilerleyen saatlerinde izleyenleri de hareketli ritmlere eşlik etmelerini sağlayarak, müthiş bir müzik ziyafeti çekti.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑