KÜLTÜR/SANAT

Kültür gezilerine yoğun ilgi

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen kültür gezilerine vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından İstanbul, Çanakkale ve Bursa’ya Mart ayından bugüne kadar düzenlenen gezilerde 9700 İzmitli

28 Temmuz 2012 Saat: 17:49
Kültür gezilerine yoğun ilgi
Kültür gezilerine yoğun ilgi

Belediye Yetkilileri, Çanakkale ve İstanbul’a yapılan kültür gezilerinin İstanbul’daki trafik sorunu nedeniyle şimdilik yapılmadığını gezilerin genellikle Bursa ağırlıklı olduğunu söylediler. Gezilere katılmak isteyenler, ya bireysel ya da toplu olarak Belediye’nin Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yazılı başvuruyorlar. Başvuruları değerlendiren Belediye Yetkilileri, talepler doğrultusunda gezi organizasyonunu yapıyor.

 ÜCRETSİZ ULAŞIM

 Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Yetkilileri, Ramazan ayında vatandaşların daha çok Bursa’ya gitmek istedikleri için organizasyonun bu şehre yönelik yapıldığını belirterek” Talep sayısına göre bazen tek otobüs bazen de çift otobüs ile Bursa’ya Kültür Gezisi düzenliyoruz. Vatandaşlar, evlerine en yakın yerden otobüsle  sabah erken saatlerde alınıp Bursa’ya götürülüyor. Burada gün boyunca camiler, türbeler ve diğer tarihi mekanlar gezildikten sonra teravih sonrası İzmit’e dönülüyor. Emekli evlerindeki vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği geziler, talepler  sürdükçe devam edecektir” dediler.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑