KÜLTÜR/SANAT

Mabel Matiz Rüzgarı Marmaris'te Esti

Marmaris'te sahne alan Mabel Matiz, sevilen şarkılarıyla dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

14 Eylül 2013 Saat: 16:03
Mabel Matiz Rüzgarı Marmaris'te Esti
Mabel Matiz Rüzgarı Marmaris'te Esti
Güney Ege'nin en büyük açık hava diskosu Club Areena sahne alan Mabel Matiz, sevilen şarkılarıyla dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Sosyal medya üzerinden geniş bir hayran kitlesine ulaştıktan sonra 'Yaşım Çocuk' adlı albümüyle büyük ses getiren Mabel Matiz, konserini yaklaşık bin izledi. Genç sanatçı, 'Kül Hece', 'Söylese O Ben Söyleyemem', 'Arafta', 'Filler ve Çimen', 'Barışırsa Ruhum', 'Zor Değil' gibi şarkılarını seyircilerle birlikte söyledi.

Konser boyunca 'Sultan Süleyman' diye tempo tutan seyirciler, Aysel Gürel'in yazıp Mabel Matiz'in sesinden tekrar büyük ilgi çeken 'Sultan Süleyman' şarkısını istedi. Konserin son bölümünde seyircilerin isteğini geri çevirmeyen Mabel Matiz, yoğun istek üzerine şarkıyı tekrar seslendirmek zorunda kaldı.

"YILDIZI İNTERNETTE PARLADI"

"Zor Değil" şarkısı ile gençlerin büyük beğenisini kazanan Matiz, uzun yıllar bestelediği şarkılarını internet üzerinden geniş bir kitleye ulaştırmayı başardı. Müzik yorumcuları tarafından genç bir kent ozanı olarak nitelendirilen Mabel Matiz, Teoman, Göksel ve Keremcem gibi sanatçıların albümlerine söz yazarı ve besteci olarak destek verdi. İnsanın içine işleyen sözleri ve baş döndürücü müziği ile müzik dünyasında farklı bir çizgisi olan genç sanatçı şimdilerde kendi adını taşıyan albümüyle müzikseverleri selamlıyo

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑