KÜLTÜR/SANAT

Mahsun Kırmızıgül'ün son filmi Mucize'den eğlenceli fragman

Mahsun Kırmızıgül’ün 4’üncü filmi Mucize vizyona girmeden gündeme damgasını vurmayı başardı. Kars’ın Kağızman ilçesinde 3 mevsimde çekimi tamamlanan Mucize filmi, yayınlanan fragmanıyla izleyicinin ilgisini çekmeyi başardı. İ

24 Aralık 2014 Saat: 19:50
Mahsun Kırmızıgül'ün son filmi Mucize'den eğlenceli fragman
Mahsun Kırmızıgül'ün son filmi Mucize'den eğlenceli fragman

Mahsun Kırmızıgül’ün son filmi ‘Mucize’ daha vizyona girmeden gündemdeki yerini aldı. 1960’lı yıllarda yaşanmış bir hayat hikayesini anlatan film 1 Ocak 2015 tarihinde vizyona girecek. Kars’ta çekilen filmde yöreye özgü ‘Deh deyin kızlar’ türküsüyle yayınlanan fragman dikkatleri üstüne çekti. Yönetmenliğini ve senaristliğini Mahsun Kırmızıgül’ün üstlendiği filmde Meral Çetinkaya, Ali Sürmeli,Talat Bulut, Erdem Yener,Büşra Pekin, Billur Yılmaz gibi oyuncular yer alıyor.

MUCİZE FİLMİNİN KONUSU

1960'ların Türkiyesi'ni anlatan film, darbe sürecinin etkisini sinemaya taşıyor. Ege'den Anadolu'nun uzak bir köyüne sürgün edilen öğretmenin (Talat Bulut) hikayesinin anlatıldığı filmde, okulu, okumayı dört gözle bekleyen çocukların öyküsü işleniyor. 

Başarılı müzik kariyerinin ardından sinemaya yönelen yönetmen ve senarist Mahsun Kırmızıgül'ün beşinci uzun metraj filmi olan Mucize, dram öğelerinin ön plana çıktığı bir öyküye sahip.

İŞTE MUCİZE FİLMİNİN O ÇOK KONUŞULAN FRAGMANI…

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑